X

Mesajele Oficiale Importante ale Elenei Lasconi privind Planul pentru Romania

Elena Lasconi, candidata la Presedintia Romaniei, a facut un apel ferm pentru schimbarea situatiei actuale, in care tara noastra a devenit campioana la saracia in munca in Europa. “De ce? Avem taxe mari pe munca”, a declarat Lasconi. Aceasta situatie trebuie schimbata, si schimbarea poate veni printr-un plan bine structurat de reducere a taxarii pe munca.

Elena Lasconi spune ca planul, conceput impreuna cu colegii sai, include etape clare, care sa aduca mai multi bani in buzunarele celor care muncesc din greu. “De acum inainte, munca trebuie rasplatita, incurajata, protejata si aplaudata, nu pedepsita prin taxe mari!” a adaugat candidata.

Elena Lasconi, insotita de colegii sai, este prezenta printre oameni, discutand despre planul de tara si oferind raspunsuri concrete la intrebarile cetatenilor. Aceasta le-a vorbit locuitorilor despre motivele pentru care candideaza si despre ceea ce intentioneaza sa faca in calitate de presedinte al Romaniei.

Subiectele abordate au inclus taxele, locurile de munca, sistemele de Sanatate si Educatie, domeniul Energiei, reformarea Justitiei si propunerile pentru politica externa. Lasconi si-a exprimat recunostinta fata de colegii care sunt alaturi de ea, printre cetateni, pentru a explica cum intentioneaza sa faca din Romania o tara pentru toti, nu doar pentru unii.

“Dupa 35 de ani de promisiuni goale si decizii luate in favoarea unor pilosi, este timpul sa ne punem pe treaba pentru o Romanie mai echitabila”, a spus ea. Mesajul de multumire a fost adresat si locuitorilor din Piatra Neamt, unde aceasta a continuat seria de intalniri cu cetatenii.

Elena Lasconi a criticat guvernantii actuali pentru ca aleg sa faca imprumuturi enorme aproape in fiecare luna pentru a acoperi cheltuielile tot mai mari cu un aparat de stat neperformant, despre care nu vor sa ia masuri. La urmatoarele alegeri, spune ea, avem ocazia sa decidem incotro va merge Romania: fie vom continua pe linia stagnarii, fie vom alege calea spre o tara care sa fie pentru toti cetatenii, nu doar pentru unii.

“Cred cu tarie ca suntem mai multi cei care muncim onest si care vrem sa vedem comunitatile crescand si dezvoltandu-se”, a afirmat Lasconi. Ea a adus in discutie si exemplul colegului sau Vasile Carare, primar in Milisauti, despre care a spus ca este un exemplu de bune practici ce ar trebui extins la nivel national.

Elena Lasconi candideaza la Presedintia Romaniei pentru ca are convingerea ca tara poate fi una in care statul munceste pentru cetateni, nu doar cetatenii pentru stat. “Candidez pentru ca inteleg de ce oamenii s-au saturat de politicieni si nu mai au incredere.

Candidez pentru ca vreau sa dau o directie acestei tari, am viziune, am alaturi oameni competenti si stiu ca putem face ceea ce romanii merita. Dupa 35 de ani, Romania poate fi condusa de un presedinte care sa asculte oamenii si sa munceasca pentru ei!” a incheiat ea cu determinare.

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on oct. 14, 2024, 12:43 AM 00:43

Disqus Comments Loading...