X

Planurile Strategice de ULTIM MOMENT ale lui Volodimir Zelenski pentru Razboiul Ucrainei cu Rusia

Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a facut o serie de declaratii importante cu privire la situatia de pe front si la planurile strategice ale tarii in fata agresiunii ruse. Zelenski a mentionat un raport amplu al comandantului sef Syrskyi, care a detaliat linia frontului, concentrandu-se in special pe directia Pokrovsk, precum si operatiunea Kursk si viziunea pentru actiunile viitoare.

Volodimir Zelenski a precizat ca a avut loc o sedinta a Statului Major, unde au fost discutate mai multe probleme esentiale pentru apararea Ucrainei. Printre cele mai importante subiecte s-a numarat raportul serviciilor de informatii – Serviciul de Informatii Externe si Serviciul de Informatii pentru Aparare al Ucrainei – despre intentiile Rusiei pentru toamna si iarna.

Conform liderului ucrainean, raportul a fost unul detaliat, incluzand si informatii despre implicarea reala a Coreei de Nord in razboi, dar si relatiile Rusiei cu alte tari care, din pacate, contribuie la prelungirea conflictului.

Presedintele a mentionat, de asemenea, directia politicii externe a Ucrainei, subliniind relatiile tarii cu partenerii internationali si posibilii pasi pe care Kievul ii poate face pentru a obtine rezultate si a se apara in fata agresiunii. Volodimir Zelenski a multumit tuturor specialistilor din serviciile de informatii pentru imaginea de ansamblu oferita si a subliniat ca au fost stabilite sarcini specifice pentru Fortele de Aparare, Fortele de Securitate, Guvern si diplomatie.

“Oricine ajuta Rusia va primi un raspuns cat se poate de dur pentru a apara Ucraina. Vom colabora cu partenerii nostri pentru a ne asigura ca intentiile Rusiei nu vor avea succes. Si este posibil. Exact asta se va intampla”, a declarat ferm presedintele Ucrainei.

Volodimir Zelenski a avut o intalnire informativa cu o delegatie interpartitica a Parlamentului Canadei, condusa de presedintele Greg Fergus. Discutiile s-au axat pe calea Ucrainei catre NATO si invitatia de a adera la Alianta, precum si pe sprijinul pentru sistemul energetic ucrainean inainte de iarna, asistenta pentru aparare si continuarea sanctiunilor impotriva Federatiei Ruse.

Presedintele ucrainean a multumit Canadei pentru sprijinul neclintit oferit inca de la inceputul razboiului. Volodimir Zelenski a vorbit despre importanta cresterii capacitatii de productie a industriei de aparare a Ucrainei, mentionand una dintre unitatile de productie ale tarii care joaca un rol esential in lupta impotriva agresorilor.

“Astazi este crucial ca puterea natiunii noastre sa continue sa creasca. Toti cei care lucreaza pentru acest obiectiv sunt, de asemenea, aparatori ai Ucrainei, aducand o contributie semnificativa la supravietuirea natiunii noastre”, a declarat presedintele.

Zelenski si-a exprimat recunostinta fata de toti cei care contribuie la intarirea statului ucrainean si fata de partenerii internationali care sprijina Ucraina prin proiecte comune, menite sa sporeasca capacitatea de aparare a vietii oamenilor.

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on oct. 14, 2024, 9:43 PM 21:43

Disqus Comments Loading...