X

Formula 1: Anunturile Importante ale Mercedes privind Lewis Hamilton si Transferul la Ferrari

Formula 1 il are in continuare pe Lewis Hamilton in centrul atentiei, dupa ce directorul Mercedes, Toto Wolff, a vorbit despre faptul ca plecarea la Ferrari a britanicului trebuie sa dea nastere unei cooperari stranse intre pilot si echipa, pentru ca victoriile sa vina in cadrul curselor care vor avea loc pe diversele circuite din intreaga lume.

Formula 1 are in Lewis Hamilton un pilot extrem de experimentat, care este in continuare foarte dornic sa obtina victorii, astfel ca Ferarri va pune presiune pe el pentru a castiga, insa Toto Wolff este de parere ca va exista cooperare stransa, astfel incat aceasta presiune sa se transforme in rezultate notabile in cursele viitoare.

Formula 1 este un sport extrem de complicat si competitiv, astfel ca Toto Wolff se asteapta ca presiunea sa vina inclusiv din afara echipei Ferarri, de la fani, dar este convins ca Lewis Hamilton are capacitatea de a face fata fara probleme provocarilor care ii vor fi puse in fata, ceea ce n-ar trebui sa surprinda, avand in vedere profilul pilotului britanic.

“Dar cred că dacă spui că va fi cu adevărat dificil, atunci de multe ori este invers. Ferrari este o echipă grozavă, oameni grozavi, multă emoție și pasiune și, prin urmare, este presiune. Dar cred că vor găsi o modalitate de a lucra unul cu celălalt.

Nu a existat un moment în care să fi pus la îndoială și să nu mă las influențat de comentariile altora. Chiar și astăzi, există oameni care continuă să vorbească prostii și va continua tot restul anului. Și va trebui să fac doar ceea ce am făcut în perioada anterioară. Și va fi o perioadă interesantă pentru mine.”

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on oct. 15, 2024, 2:24 PM 14:24

Disqus Comments Loading...