X

Informarile Oficiale de ULTIM MOMENT ale Simonei Bucura-Oprescu in Atentia a Milioane dintre Romani

Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii, a transmis o serie de informari extrem de importante cu privire rolul extrem de important pe care il are Partidul Social Democrat in judetul Arges. Ea a afirmat ca principala forta politica din Arges si cea mai performanta echipa politica este reprezentata de echipa social-democrata PSD Arges.

“Rezultatele pe care colegii nostri le au astazi ne tin spatele aici si la propriu, si la figurat, pentru ca reprezinta comunitatile din jurul lor. Astazi suntem in fata dumneavoastra, cu gandul de a continua constructia pentru Arges, de a continua astfel incat fiecare argesean sa aiba o viata mai buna”, a declarat Simona Bucura-Oprescu.

Simona Bucura-Oprescu a precizat ca obiectivul PSD nu se limiteaza doar la Arges, ci este orientat catre toti romanii. Ea a mentionat ca impreuna cu colegii din toate judetele tarii, alaturi de Marcel Ciolacu, candidatul PSD la functia de presedinte al Romaniei, isi doresc o Romanie in care veniturile romanilor sa continue sa creasca, iar tara sa fie industrializata in continuare.

“Vrem o Romanie in care autostrazile sa fie realitate, iar noi, argesenii, sa putem calatori mai usor, indiferent unde am vrea sa mergem, inclusiv finalizarea autostrazii Pitesti – Sibiu. Ne dorim, de asemenea, sa protejam drepturile romanilor din diaspora si sa le oferim o sansa in plus sa se intoarca acasa”, a adaugat ea.

Simona Bucura-Oprescu a transmis ca PSD munceste pentru o Romanie mai buna, iar obiectivele echipei social-democrate se regasesc in dorinta de a transforma tara intr-un loc mai bun pentru toti romanii. Ea a mentionat ca PSD isi propune sa sprijine toate categoriile sociale, sa creeze noi locuri de munca si sa imbunatateasca accesul la servicii publice de calitate, precum educatia si sanatatea.

“Categoric, rezultatele la alegerile parlamentare de anul acesta vor fi rezultate cel putin la fel de bune ca cele de la alegerile locale, adica PSD Arges ‘ii bate rau’”, a afirmat Bucura-Oprescu, cu incredere in forta echipei social-democrate. Ea a subliniat ca unitatea si determinarea membrilor PSD sunt factori cheie pentru succesul viitor al partidului, atat in Arges, cat si la nivel national.

Simona Bucura-Oprescu a transmis un mesaj de unitate si solidaritate, subliniind ca PSD este pregatit sa faca fata provocarilor si sa continue sa lucreze in beneficiul cetatenilor.

“Aceasta este Romania in care noi, echipa social-democrata, muncim, si pe care impreuna cu dumneavoastra, cu toti argesenii, cu toti romanii, ne dorim sa o transformam in realitate”, a concluzionat ministrul, exprimandu-si increderea in capacitatea PSD de a aduce schimbari pozitive pentru intreaga tara.

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on oct. 15, 2024, 6:43 PM 18:43

Disqus Comments Loading...