Waze Update vine cu o Surpriza pentru Fanii Filmului Venom

Waze Update vine cu o Surpriza pentru Fanii Filmului Venom

Waze, aplicatia preferata de navigare, si filmul mult asteptat Venom: The Last Dance isi dau mana pentru a oferi utilizatorilor o experienta de condus unica si captivanta. Acum, soferii pot intra in pielea lui Eddie Brock si Venom, doua personalitati complet diferite, nevoiti sa imparta o masina – si o caroserie!

Colaborarea aduce o noua dimensiune interactiva, in care cei doi protagonisti ai filmului ofera comentarii pline de umor si dialoguri savuroase, transformand orice drum intr-o aventura.

Pe masura ce conduci, Venom iti va fi ghid vocal, cu remarci taioase, glume amuzante si chiar cateva maraituri, menite sa te tina alert pe traseu. Totul pregateste terenul pentru lansarea in cinematografe a filmului Venom: The Last Dance pe 25 octombrie, cu Tom Hardy in rolul principal.

Pentru o experienta completa, utilizatorii Waze pot selecta starea „Venomous” si pot alege „VenomWagen” ca vehicul personalizat, in timp ce vocea lui Eddie Brock adauga un plus de echilibru mental aventurii nebunesti pe care o ofera Venom.

Aceasta noua experienta interactiva este disponibila la nivel global, cu ghidare vocala in limba engleza. Pentru a o activa, utilizatorii trebuie sa se asigure ca au cea mai recenta versiune de Waze si sa caute bannerul „Venom: The Last Dance” in meniul din stanga aplicatiei.

Pregatiti-va pentru kilometri de distractie alaturi de Venom si Eddie – o combinatie exploziva care va face orice drum mai captivant si mai plin de adrenalina!