X

ANM: ATENTIONARE Oficiala Meteorologica NOWCASTING de ULTIM MOMENT in Romania pe 16 Octombrie 2024

ANM, Administratia Nationala de Meteorologie, a emis o atentionare meteorologica nowcasting oficiala de ultim moment pe 16 octombrie 2024 in Romania, aducand in imediata noastra atentie multiple fenomene meteo de vreme severa imediata.

ANM vorbeste mai jos despre zonele in care aceasta atentionare meteo isi va produce efectele, iar dupa cum puteti observa, vorbim despre vant care la rafala va atinge viteze de pana la 60 km/h, astfel ca ni se recomanda prudenta maxima in toate deplasarile.

Atenționare nowcasting COD GALBEN!

Data emiterii : 16-10-2024 ora 0:00.

Valabil de la : 16-10-2024 ora 0:15.

In zona : Județul Tulcea : Delta Dunarii, respectiv zona localităților: Sarichioi, Jurilovca, Valea Nucarilor, Murighiol, Chilia Veche, Mahmudia, Ceamurlia de Jos, Nufăru, Beștepe, Crișan, C.A. Rosetti, Maliuc, Pardina;

Zona de litoral a județului Tulcea , respectiv zona localităților: Jurilovca, Sulina, C.A. Rosetti, Sfântu Gheorghe;

Se vor semnala : Intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 50…60 km/h.

Avertizările și atenționările meteorologice se actualizează în funcție de durata și gravitatea fenomenelor prognozate.

Informările meteorologice se emit în cazul în care fenomenele meteorologice prognozate au potențial de a deveni temporar periculoase pentru anumite activităţi, dar altfel sunt obişnuite pentru perioada respectivă.

Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maxim 6 ore.  Emitent: Centrul Național de Prognoză Meteo.

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on oct. 16, 2024, 12:19 AM 00:19

Disqus Comments Loading...