BANCA Transilvania: Multiple Informari Oficiale de ULTIM MOMENT in Atentia Romanilor

BANCA Transilvania Multiple Informari Oficiale ULTIM MOMENT Atentia Romanilor

BANCA Transilvania a publicat multiple informari pentru clientii din toata Romania, intr-un efort continuu al bancii de a incerca sa le ofere clientilor vesti bune despre serviciile sale, dar sa ii si surprinda cu oferte si campanii atragatoare.

BANCA Transilvania iti reaminteste, daca ai uitat, despre premiile pe care le poti castiga daca iti faci instant cardul BT Visa UNTOLD prin aplicatia BT Pay. Lista premiilor este impresionanta: Macbook, iPhone 16 Pro, iPads, vouchere About You, casti JBL (1 buc = 230 RON), abonamente GA UNTOLD 2025, merchandise BT x UNTOLD sau chiar un weekend la o cabana in Romania impreuna cu prietenii.

BANCA Transilvania anunta ca aceasta campanie este valabila in perioada 15 septembrie – 31 octombrie 2024, iar cei care aleg sa isi faca cardul BT x Visa x UNTOLD din BT Pay intra automat in tragerea la sorti pentru cele mai cool premii.

BANCA Transilvania: Multiple Informari Oficiale de ULTIM MOMENT in Atentia Romanilor

Printre acestea se numara 100 abonamente UNTOLD 2025, un weekend la o cabana cu DJ surpriza, un iPhone 16 Pro, un MacBook, 5 iPad-uri, 10 vouchere About You, fiecare in valoare de 500 de lei, si 50 de casti JBL. Acestea sunt doar cateva dintre premiile puse la bataie, mai sunt si alte surprize care te asteapta!

BANCA Transilvania spune deasemenea ca BT Pay nu este doar un mod de a castiga premii, ci este aplicatia perfecta pentru a-ti simplifica viata de zi cu zi. Cu BT Pay poti plati taxiul cu cardul, poti scoate bani de la ATM doar cu telefonul, iti poti face asigurare pentru city break-ul viitor sau poti plati factura la curent. Toate activitatile tale financiare devin mult mai simple cu BT Pay.

BANCA Transilvania transmite si ca, in plus, daca ai nevoie de bani rapid, poti obtine o suma de pana la 25.000 de lei direct din aplicatie, totul fiind 100% online si dureaza doar cateva minute. Banii pot fi folositi imediat, fie prin telefon, fie cu cardul fizic. De asemenea, daca ai nevoie de un buget suplimentar, iti poti majora linia de credit existenta folosind optiunea “majoreaza linia de credit” din aplicatie.

Cu atatea beneficii si premii disponibile, BT Pay nu este doar o aplicatie de banking, ci si un partener care te ajuta sa iti imbunatatesti viata, sa fii mai eficient si sa ai parte de experiente memorabile. Tot ce trebuie sa faci este sa descarci aplicatia si sa te bucuri de toate avantajele pe care le ofera!

author avatar
Redactia iDevice.ro