X

Formula 1: Lewis Hamilton, Ferrari si Anunturile care au Aprins Fanii

Formula 1 este mereu surprinzatoare, astfel ca din acest motiv il avem pe Lewis Hamilton in centrul unor declaratii facute de catre fostul director al Ferrari, Mattia Binotto, care dezvaluie pentru lumea intreaga ca el nu ar fi fost de acord cu oferirea unui contract pilotului britanic, aflat acum pe final de cariera in cadrul acestui sport.

Formula 1 este extrem de competitiva, iar fostul director al Ferrari spune ca, din moment ce Carlos Sainz era pilotul principal al echipei, el trebuia sa fie ghidat pentru a obtine victoriile dorite de catre aceasta, fara ca lewis Hamilton sa beneficieze de prea multa atentie din partea italienilor, dar desigur ca lucrurile n-au stat asa.

Formula 1 va ramane fara Lewis Hamilton in urmatorii ani, insa chiar si asa, pilotul britanic va fi in continuare pentru foarte multa vreme in atentia multora, avand in vedere ca a obtinut multe recorduri si victorii in cursele in care a participat, iar Ferrari ar putea avea parte deasemenea de succes in cursele in care acesta va concura cu masinile sale.

“Aș spune mai degrabă ce am văzut la Ferrari. Fred a reușit să continue proiectul prin continuitate. Nu a revoluționat o organizație structurată și funcțională, deși, desigur, și-a făcut propriile alegeri. Dacă Ferrari câștigă, sunt fericit pentru că știu echipa și cât de mult efort a luat pentru a o aduce la un anumit nivel.

Nu l-aș fi semnat pe Lewis. Dar a făcut bine să plece la Ferrari, a luat o decizie bună. Ferrari și-a pus ochii pe alți șoferi. Și dacă Leclerc este pilotul vedetă, atunci el este cel pe care ar trebui să-l ghidăm cumva către obiectivul său.”

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on oct. 16, 2024, 1:07 PM 13:07

Disqus Comments Loading...