Instiintarea Oficiala de ULTIM MOMENT a Postei Romane, cu o Atentionare pentru Toti Romanii

Instiintarea Oficiala ULTIM MOMENT Postei Romane Atentionare Toti Romanii

Posta Romana, cea mai mare companie de curierat din Romania in momentul de fata, a transmis o instiintare oficiala important, cu care incearca sa vina in ajutorul celor care doresc sa cumpere produse de pe platforma OLX Romania cu o metoda de livrare simpla si sigura.

Posta Romana spune ca optiunea de livrare prin Posta Romana este disponibila pentru cumparatori si presupune cateva etape usor de urmat. Dupa ce ai gasit produsul dorit pe OLX, trebuie sa selectezi optiunea “Cumpara cu livrare”. Vei fi redirectionat catre pagina unde poti alege metoda de livrare si completezi detaliile necesare.

Pentru livrarea prin Posta Romana, destinatarul trebuie sa completeze informatiile despre sine, dar si sa aleaga sediul postal de unde doreste sa ridice coletul. Plata se poate face doar la livrare, la oficiul postal selectat, eliminand riscul unei tranzactii nesigure.

Posta Romana afirma ca odata plasata comanda, vanzatorul are la dispozitie 48 de ore pentru a accepta cererea. Daca accepta, acesta pregateste coletul, genereaza AWB-ul pe platforma OLX si il preda la cel mai apropiat oficiu postal.

Cumparatorul va primi o notificare prin SMS atunci cand coletul ajunge la posta, dupa care poate merge pentru efectuarea platii si ridicarea comenzii. Costurile de livrare sunt achitate de cumparator, iar vanzatorul va primi banii pentru produs direct la oficiul postal, in numerar.

Un aspect important de retinut este faptul ca suma minima a unui produs care poate fi trimis prin Posta Romana este de 20 de lei, iar coletul este asigurat la aceasta valoare. Deasemenea, cumparatorii au posibilitatea de a verifica produsul in prezenta factorului postal inainte de a-l plati, pentru a se asigura ca acesta nu prezinta defecte estetice sau alte probleme.

Posta Romana subliniaza ca daca produsul nu este conform asteptarilor, destinatarul poate refuza primirea coletului. Atentie! Nu toate oficiile postale din tara sunt disponibile pentru livrarea prin OLX. In sectiunea “Livrare prin OLX” poti selecta unul dintre oficiile postale disponibile, iar acesta va fi retinut pentru comenzile viitoare.

Posta Romana isi propune sa faciliteze cumparaturile online intr-un mod sigur si accesibil, oferind o solutie convenabila pentru cei care doresc sa achizitioneze produse de pe OLX Romania.

author avatar
Redactia iDevice.ro