X

Planul Victoriei Anuntat de Volodimir Zelenski, ce va Dezvalui Presedintele Ucrainei

Volodimir Zelenski, a anuntat ca maine va prezenta Planul Victoriei in cadrul unei reuniuni a Consiliului European. Intr-un discurs sincer, acesta a vorbit despre modul in care situatia este gestionata in prezent in diverse comunicari non-publice si multi-format cu Ucraina. Zelenski a subliniat ca, in timp ce unii dintre partenerii Ucrainei vorbesc despre “negocieri”, cuvantul “dreptate” este mult mai rar pronuntat.

“Ucraina este deschisa diplomatiei, dar numai diplomatiei oneste. De aceea avem Formula Pacii. Este o garantie a negocierilor fara a forta Ucraina sa accepte nedreptati. Ucrainenii merita o pace demna. Planul Victoriei va deschide calea catre aceasta”, a afirmat presedintele Zelenski.

Planul Victoriei, potrivit liderului ucrainean, reprezinta o garantie ca cei de la Kremlin isi vor pierde capacitatea de a continua razboiul. Zelenski a subliniat ca acest plan este puntea catre implementarea Formulei Pacii, organizarea unui summit si diplomatia onesta.

In raportul sau, comandantul-sef Syrskyi a mentionat situatia de pe linia frontului, pe care a descris-o ca fiind provocatoare, dar a subliniat ca pozitiile sunt mentinute ferm. Zelenski si-a exprimat recunostinta fata de fiecare brigada, soldat, sergent si ofiter care contribuie la rezistenta Ucrainei. De asemenea, presedintele a mentionat operatiunea Kursk, afirmand ca sarcinile definite continua sa fie indeplinite.

Tot astazi, ministrul Apararii a transmis un raport privind instructiunile date de Zelenski pentru cresterea finantarii productiei interne de arme din Ucraina. Presedintele a precizat ca acest lucru include drone, razboi electronic, artilerie si atragerea de investitii de la partenerii internationali.

“Pana la sfarsitul acestei luni, vom avea noi contracte specifice in productia noastra de aparare. Aceasta este una dintre prioritatile noastre principale. Indiferent de ce se va intampla in lume, Ucraina va fi puternica. Acesta este cel mai important lucru”, a adaugat Zelenski.

Presedintele a incheiat discursul cu multumiri adresate tuturor celor care sprijina Ucraina, inclusiv soldatilor, lucratorilor si celor care ajuta in diverse moduri: “Multumesc tuturor celor care sunt alaturi de Ucraina! Multumesc tuturor oamenilor nostri – celor care lupta, celor care lucreaza, celor care ajuta.”

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on oct. 16, 2024, 11:07 PM 23:07

Disqus Comments Loading...