X

Windows 11 Update Lansat de Microsoft, ce Modificari sunt Anuntate

Microsoft a lansat Windows 11 Insider Preview Build 22635.4367 (KB5044373) pe canalul beta, oferind utilizatorilor o serie de imbunatatiri si remedieri importante. Actualizarile canalului beta sunt impartite in doua categorii: functii noi, imbunatatiri si remedieri disponibile gradual pentru cei care au activat optiunea de a primi ultimele actualizari prin Setari > Windows Update, si functii noi care se lanseaza pentru toti utilizatorii canalului beta.

Aceasta versiune aduce un set de imbunatatiri generale si remedieri care optimizeaza experienta pentru utilizatorii Windows 11. Printre cele mai importante noutati se numara posibilitatea de a partaja direct fisiere in aplicatiile compatibile cu partajarea in Windows printr-un click dreapta pe fisierele locale in File Explorer sau pe desktop. Acest lucru simplifica partajarea continutului si creste eficienta utilizatorilor.

In plus, a fost rezolvata o problema care cauza afisarea unui spatiu neasteptat intre elementele din meniul Start, in lista cu toate aplicatiile. De asemenea, au fost rezolvate problemele ce cauzau blocarea subtitrarilor live la lansare pentru unii utilizatori Insider din ultimele doua versiuni.

Windows 11 Update Lansat de Microsoft, ce Modificari sunt Anuntate

Printre remedierile notabile din aceasta versiune se numara si cea a problemei in care, daca utilizatorul avea mai multe ferestre deschise pentru o aplicatie in bara de activitati, apasarea repetata a tastelor WIN + numar nu permitea schimbarea intre ferestre, precum WIN + 1. De asemenea, utilizatorii cu bara de activitati necombinata au raportat afisarea unor pictograme in mod neasteptat, iar aceasta problema a fost remediata.

Windows Insiders din canalul beta vor primi actualizarile bazate pe Windows 11, versiunea 23H2, printr-un pachet de activare (Build 22635.xxxx). Microsoft a subliniat ca multe dintre functiile din canalul beta sunt lansate folosind tehnologia de lansare a functiilor de control, ceea ce inseamna ca sunt implementate gradual pentru un subset de utilizatori pentru a monitoriza feedback-ul si a evalua impactul.

Pentru cei care doresc sa fie printre primii care testeaza aceste functii, Microsoft recomanda activarea optiunii de a primi cele mai recente actualizari prin Setari > Actualizare Windows. In timp, functiile vor fi extinse pentru toti utilizatorii cu aceasta optiune activata, iar pentru cei care o mentin dezactivata, actualizarile vor fi implementate treptat pe masura ce sunt considerate pregatite.

Microsoft subliniaza ca unele functii si experiente testate in aceste versiuni beta pot sa nu ajunga niciodata in versiunea finala, in functie de feedback-ul primit si de rezultatele testelor. Caracteristicile pot suferi modificari, pot fi eliminate sau pot fi inlocuite in functie de ceea ce functioneaza cel mai bine pentru utilizatori. Unele dintre aceste functii ar putea aparea in versiunile viitoare de Windows atunci cand vor fi considerate pregatite pentru o lansare larga.

Windows 11 Insider Preview Build 22635.4367 aduce imbunatatiri semnificative care contribuie la optimizarea experientei de utilizare si la rezolvarea unor probleme raportate de utilizatori. Microsoft continua sa implementeze functii noi si sa imbunatateasca Windows 11 bazandu-se pe feedback-ul primit din comunitatea Insiders, asigurandu-se ca fiecare versiune aduce utilizatorilor o experienta mai buna si mai stabila.

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on oct. 16, 2024, 12:13 AM 00:13

Disqus Comments Loading...