CEC Bank: Informarea Oficiala de ULTIM MOMENT cu o Masura Speciala pentru Romani

CEC Bank Informarea Oficiala ULTIM MOMENT Masura Speciala Romani

CEC Bank, una dintre cele mai importante banci din Romania, a decis sa ii anunte pe clientii sai in legatura cu o decizie majora pusa in aplicare, mai exact lansarea serviciului de plati instant RoPay, o alternativa moderna la plata cu cardul, care nu necesita introducerea datelor bancare.

CEC Bank spune ca utilizatorii pot efectua tranzactii rapide prin generarea si scanarea unui cod QR, direct din aplicatia mobila, fara complicatii suplimentare. Noul serviciu promite sa faca platile intre persoane fizice mai simple si mai rapide ca niciodata, oferind o solutie convenabila pentru efectuarea platilor de zi cu zi.

Cu ajutorul RoPay, clientii CEC Bank pot solicita bani si efectua plati intre persoane aflate in proximitate, iar tranzactiile sunt procesate in maximum 10 secunde. Astfel, platile intre prieteni sau familie devin la fel de usoare ca trimiterea unui mesaj text, eliminand necesitatea utilizarii numerarului sau a datelor bancare complexe.

“In urma cu 3 ani, CEC Bank a devenit prima institutie din Romania care oferea serviciul de transferuri instant catre orice alta banca din tara, folosind numarul de telefon in locul IBAN-ului. Astazi, continuam procesul de digitalizare si suntem din nou inaintea pietei cu RoPay, un serviciu care permite plati instant prin simpla scanare a unui cod QR.

CEC Bank: Informarea Oficiala de ULTIM MOMENT cu o Masura Speciala pentru Romani

Tot ce au nevoie clientii este aplicatia CEC instalata pe telefonul mobil, iar trimiterea sau solicitarea de bani devine la fel de simpla ca un SMS”, a declarat Mugur Podaru, directorul de Operatiuni la Distanta in cadrul CEC Bank.

Noua schema de plati RoPay permite solicitarea de bani prin generarea unui cod QR din aplicatia CEC app. Platile se fac rapid, fara taxe si sunt disponibile 24/7, non-stop, oferind flexibilitate maxima utilizatorilor. Platile pot fi efectuate de orice persoana care detine CEC app sau aplicatia de mobile banking a unei alte banci care este inrolata in serviciul RoPay, facand posibile platile instant intre utilizatorii diferitelor banci.

Serviciul RoPay a fost dezvoltat de TRANSFOND si este oferit consumatorilor finali prin intermediul aplicatiilor de mobile banking ale bancilor comerciale din Romania. RoPay este administrat in parteneriat de Asociatia Romana a Bancilor si TRANSFOND, care se ocupa si de infrastructura centrala a serviciului, asigurand o experienta sigura si fara intreruperi pentru utilizatori.

Cu RoPay, CEC Bank isi intareste pozitia de pionier in digitalizarea serviciilor bancare, oferind clientilor sai o solutie moderna, rapida si sigura pentru efectuarea platilor de zi cu zi. Lansarea acestui serviciu reprezinta un pas important in directia simplificarii interactiunilor financiare si alinierea la cele mai noi tendinte tehnologice din domeniul bancar.

Astfel, CEC Bank continua sa fie un lider in inovatie, adaptandu-se nevoilor in continua schimbare ale clientilor sai si oferind solutii care faciliteaza gestionarea finantelor personale intr-un mod eficient si convenabil.

author avatar
Redactia iDevice.ro