X

DACIA Logan 2025: Modelul Special Dorit de Romani si Decizia DACIA

DACIA Logan 2025 va aduce o schimbare importanta pentru industria auto din Romania, iar asta pentru ca vorbim despre o reimprospatare a gamei de produse pe care DACIA le vinde. Insa, pentru cei care sperau ca DACIA va lansa o versiune complet electrica a popularului model Logan, vestea s-ar putea sa fie dezamagitoare.

DACIA Logan 2025 nu ar urma sa fie lansata intr-o versiune electrica de catre cei de la DACIA, iar asta pentru ca informatiile venite de la conducerea companiei sugereaza faptul ca nu exista planuri pentru a dezvolta un model viitor, cu atat mai putin unul electric.

DACIA Logan 2025 ramane ferm in atentia DACIA, insa vanzarile vor fi cele care vor determina viitorul masinii. Facelift-ul va aduce imbunatatiri in ceea ce priveste designul si caracteristicile de confort ale masinii, dar nu va include si o schimbare fundamentala in ceea ce priveste sistemul de propulsie. In contextul acesta, Logan 2025 va ramane in continuare un model cu propulsie traditionala, fie cu motorizare pe benzina, fie in versiuni hibrid.

DACIA Logan 2025: Modelul Special Dorit de Romani si Decizia DACIA

DACIA se bucura de succes pe piata datorita preturilor competitive si a unui raport calitate-pret excelent, iar strategia lor actuala pare sa fie sa mentina acest avantaj competitiv. DACIA Logan 2025 nu va fi o masina chiar atat de ieftina, deoarece va veni cu multe schimbari, inclusiv pe partea tehnologica, deci. Dezvoltarea unei versiuni complet electrice a Logan-ului nu este viabila in acest moment fara a compromite accesibilitatea, ceea ce este esential pentru DACIA>

Desi DACIA se afla in spatele altor marci din punct de vedere al adoptarii masive a tehnologiei electrice, producatorul roman se concentreaza pe extinderea gamei de modele hibrid, precum si pe promovarea modelelor sale electrice din gama Spring. Logan, insa, va ramane deocamdata un simbol al simplitatii si al functionalitatii, fara modificari radicale care sa-i schimbe identitatea traditionala.

DACIA a luat decizia in contextul unei piete auto in continua schimbare, in care multe marci mari anunta obiective de electrificare completa pana la jumatatea acestui deceniu. Totusi, DACIA pare sa isi pastreze identitatea prin faptul ca ofera optiuni accesibile si pragmatice pentru conducatorii auto care isi doresc o masina fiabila, fara costuri ridicate. Ramine de vazut cum va evolua strategia marcii pe termen lung, in contextul unor reglementari de mediu din ce in ce mai stricte.

 

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on oct. 17, 2024, 1:01 PM 13:01

Disqus Comments Loading...