X

Google Anunta o Schimbare Importanta pentru Google Flights

Google Flights adauga o noua functie pentru a ajuta calatorii sa economiseasca bani pe zboruri, oferind acum o optiune suplimentara pentru a gasi cele mai mici tarife. Incepand de saptamana aceasta, utilizatorii pot profita de o noua fila denumita “Cel mai ieftin”, care va afisa optiuni de zbor mai accesibile pentru cei dispusi sa faca compromisuri pentru preturi mai mici.

Pana acum, Google Flights afisa cele mai bune optiuni de zbor in partea de sus a rezultatelor cautarii, bazate pe o combinatie de pret si comoditate. Insa, adesea, exista variante mai ieftine pentru cei care sunt dispusi sa renunte la anumite facilitati. De exemplu, un site de rezervari terța parte ar putea oferi un pret mai mic decat compania aeriana in sine sau, in unele cazuri, se poate economisi prin intoarcerea la un alt aeroport din acelasi oras.

Noua fila “Cel mai ieftin” vine in sprijinul celor care cauta sa reduca costurile calatoriilor. Aceasta fila va include optiuni ce implica uneori itinerarii mai putin convenționale, cum ar fi escale mai lungi, auto-transferuri, sau combinarea etapelor calatoriei folosind diverse companii aeriene si site-uri de rezervare.

Astfel, utilizatorii vor avea la dispozitie cele mai mici preturi disponibile si vor putea decide singuri care sunt compromisurile pe care sunt dispusi sa le faca pentru a economisi.

Functia va fi disponibila la nivel global in urmatoarele doua saptamani, oriunde este disponibil Google Flights. Acest upgrade vine la fix pentru cei care planifica excursii de sarbatori sau vacante mai lungi, oferindu-le posibilitatea de a profita de cele mai bune tarife.

Potrivit Google, cele mai mici preturi pentru calatoriile interne din SUA din jurul Zilei Recunostintei si Craciunului pot fi gasite de obicei in luna octombrie, ceea ce face ca acum sa fie momentul perfect pentru a verifica ofertele si a stabili planurile de calatorie.

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on oct. 17, 2024, 12:21 AM 00:21

Disqus Comments Loading...