Netflix Anunta un Nou Thriller Captivat cu Actori de Mari de la Hollywood

Netflix Anunta Nou Thriller Captivat Actori Mari Hollywood

Netflix lanseaza un nou thriller captivant in preajma sarbatorilor de Craciun, avand o distributie de exceptie, iar asta deoarece platforma de streaming a decis ca Taron Egerton sa preia rolul principal intr-o poveste care promite sa te tina cu sufletul la gura. Filmul intitulat “Carry-On” imbina suspansul, actiunea si misterul, fiind ideal pentru o seara plina de adrenalina, doar pe Netflix.

Netflix spune ca filmul “Carry-On”, regizat de Jaume Collet-Serra, este primul film realizat in parteneriat intre Netflix si Amblin Partners, compania legendarului Steven Spielberg. Jaume Collet-Serra nu este strain de pericolul avioanelor, acesta regizand si faimosul film de actiune “Non-Stop” cu Liam Neeson. De data aceasta, el aduce o poveste tensionata si plina de neprevazut in preajma sarbatorilor de Craciun, oferindu-ne o experienta cinematografica de neuitat.

Netflix anunta ca Taron Egerton joaca rolul lui Ethan Kopek, un tanar agent TSA care se afla intr-o situatie extrem de complicata in Ajunul Craciunului. Ethan este santajat de un calator misterios pentru a permite unui pachet periculos sa ajunga la bordul unui avion, ceea ce declanseaza o serie de evenimente pline de tensiune si incertitudine.

Netflix Anunta un Nou Thriller Captivat cu Actori de Mari de la Hollywood

Netflix subliniaza ca scenariul este scris de T.J. Fixman, cunoscut pentru contributiile sale la jocurile video “Ratchet & Clank”, si Michael Green, scenarist al unor filme precum “Logan” si “Blade Runner 2049”.

In distributia filmului “Carry-On” mai apar actori de renume precum Jason Bateman (“Ozark”), Sofia Carson (“Purple Hearts”), Danielle Deadwyler (“The Harder They Fall”), Sinqua Walls (“Friday Night Lights”) si Logan Marshall-Green (“Upgrade”).

Netflix dezvaluie ca aceasta echipa de actori promite o performanta remarcabila, iar filmul se anunta a fi unul dintre cele mai palpitante thrillere ale sezonului. Premiera “Carry-On” pe Netflix este programata pe 13 decembrie, perfect sincronizata pentru a adauga un strop de adrenalina sarbatorilor de iarna.

Cu o poveste captivanta, o distributie de exceptie si o regie bine realizata, “Carry-On” promite sa fie un succes. Nu rata ocazia sa vezi acest thriller incitant si sa descoperi ce se poate intampla atunci cand un agent TSA este fortat sa ia decizii imposibile in fata unui pericol iminent.

Daca esti in cautarea unui film de Craciun diferit de comediile obisnuite, “Carry-On” este alegerea perfecta pentru tine. Pregateste-te pentru o portie de suspans si actiune care va face Ajunul Craciunului cu adevarat memorabil!