Acuzatiile de ULTIM MOMENT ale Elenei Lascon, ce Transmite Presedintele USR Romanilor

Acuzatiile ULTIM MOMENT Elenei Lascon Transmite Presedintele USR Romanilor

Elena Lasconi a declarat recent ca Romania a facut alegerea corecta, indreptandu-se ferm spre Vest, si ca nu se va intoarce niciodata spre Rusia lui Vladimir Putin. Declaratia sa vine in contextul in care, pentru romanii care isi doresc sa traiasca in libertate si sa beneficieze de avantajele unei Europe prospere, Rusia nu este o amenintare vaga, ci cel mai mare pericol la adresa vietii pe care incearca sa o construiasca de 35 de ani.

“Moldovenii inteleg poate mai bine decat noi asta si sper ca duminica vor spune la referendum un DA hotarat, pentru a lasa mostenire generatiilor viitoare o tara in care exista libertate si prosperitate pentru toti, nu doar pentru unii alesi de regimul autoritar”, a subliniat Lasconi.

Elena Lasconi a mentionat ca ii este greu sa inteleaga vizita facuta de Mircea Geoana la Moscova in 2009 si de ce aceasta chestiune nu a fost clarificata nici pana in prezent. “In 2009, domnul Geoana se prezenta drept un adult responsabil care isi dorea sa devina presedintele Romaniei, trecuse prin functii importante sustinut de PSD, si nu avea nicio scuza sa nu inteleaga ce reprezinta Rusia construita de Putin”, a adaugat Lasconi.

“Domnule Geoana, Moscova nu crede in lacrimi! Nu a crezut nici in 2009, cand v-ati dus sa cereti presedintia Romaniei cu avionul privat al domnului Vintu, de parca Romania era gubernie ruseasca. Nu a crezut nici in 2019, cand, asa cum noteaza presa centrala, cu ajutorul lui Moshe Kantor, unul dintre apropiatii lui Putin, ati fost numit de doamna Viorica Dancila la NATO”, a continuat ea.

Elena Lasconi a facut apel la liderii politici, precum Marcel Ciolacu, Klaus Iohannis si Nicolae Ciuca, sa isi ia in serios functiile si sa nu mai foloseasca termenul de “stabilitate” in discursurile lor. “Este absolut revoltator sa vedem aceasta discrepanta uriasa intre discursurile publice si realitate!” a afirmat ea.

Ea a criticat si lipsa de reactie a autoritatilor in fata incalcarii spatiului aerian romanesc de catre drone. “Din nou, o drona a intrat pe teritoriul Romaniei. 14 kilometri, de aceasta data. Drona a fost pierduta de pe radar si Ministerul Apararii spune ca maine dimineata se apuca de cautari.

Elena Lasconi afirma ca in timp ce proiectul de lege care ar permite Armatei sa actioneze ferm in astfel de situatii este blocat in Parlament de Coalitia Instabilitatii PSD-PNL”, a spus Lasconi.

Presedintele USR a subliniat ca Romania are nevoie de un lider cu viziune si stabilitate adevarata, nu de politicieni mici care pun interesele personale deasupra interesului national.

“Stabilitatea nu inseamna circ in declaratii, nu inseamna lipsa de fermitate si nici ruperea de realitate. Ce vedem acum este doar praf in ochi si un balet politic al unor politicieni vechi care ne iau banii si nu sunt in stare sa faca reforme si sa ia decizii pentru binele tarii”, a concluzionat Elena Lasconi.

author avatar
Redactia iDevice.ro