Formula 1: Declaratia UIMITOARE a lui Lewis Hamilton privind Red Bull si Max Verstappen

Formula 1 Declaratia UIMITOARE Lewis Hamilton Red Bull Max Verstappen

Formula 1 continua, iar Lewis Hamilton a surprins pe toata lumea cu un anunt in legatura cu Red Bull, echipa rivalului Max Verstappen, iar asta pentru ca el nu vede o problema chiar atat de mare cu o „inovatie” recenta facuta de catre echipa rivala, care a fost considerata ilegala de catre cei de la FIA, o surpriza nu chiar atat de mare, in final.

Formula 1 impune anumite restrictii pilotilor si echipelor, in ceea ce priveste masinile care pot fi folosite in cadrul curselor, iar Lewis Hamilton spune ca desi „inovatia” Red Bull e considerata ilegala de catre FIA, organizatia ar trebui totusi sa lasa mai multa libertate pentru echipele care-si trimit masinile pe circuitele din toata lumea.

Formula 1 isi schimba in mod constant regulile, iar pilotii precum Lewis Hamilton sunt supusi in mod constant rigorilor pe care FIA le impune, insa uneori echipele merg putin prea departe cu „inovatiile”, ceea ce rezulta in probleme precum cele pe care le-a avut Red Bull, care n-au fost tocmai de bun augur pentru Max Verstappen.

„Uite, vreau să spun că tocmai am auzit despre asta înainte să ajung aici, dar numele sportului nostru se referă la inovație. Red Bull au fost lideri și au inovat și, în cele din urmă, toate echipele se uită la reguli și le lucreaza pentru a încerca să profite la maximum de ele.

În cele din urmă, FIA a făcut deja o declarație, dar trebuie doar să continui să evoluezi și să fii mai bine supravegheat. Dar, la sfârșitul zilei, au făcut o treabă mai bună. Dumnezeu știe de cât timp au asta și au câștigat campionate, dar poate că asta se oprește acum.”

author avatar
Redactia iDevice.ro