X

Actiunea de ULTIM MOMENT Dezvaluita de Simona Bucura-Oprescu si Derulata de Ministerul Muncii

Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii, a dispus ca Ministerul Muncii si Solidaritatilor Sociale, sa anunte in mod oficial faptul ca pune in aplicare o actiune importanta si organizeaza pe data de 22 octombrie 2024, incepand cu ora 10:00, Targul de oferte de formare profesionala, in sala Atrium a Bibliotecii Nationale a Romaniei.

Simona Bucura-Oprescu i-a permis ministerului ca evenimentul isi propune sa prezinte adultilor interesati oportunitatile de formare profesionala disponibile pe piata, fiind o ocazie excelenta pentru cei care doresc sa-si imbunatateasca nivelul de competente sau sa se recalifice intr-un alt domeniu.

Ministerul a mentionat ca evenimentul reprezinta o oportunitate deosebita pentru persoanele care doresc sa dobandeasca noi abilitati si sa-si asigure un viitor mai stabil din punct de vedere profesional. “Scopul nostru este de a oferi adultilor acces la cele mai bune optiuni de formare, astfel incat acestia sa poata progresa in cariera si sa se adapteze cerintelor pietei muncii”, a declarat ministerul Muncii.

La targ vor participa diversi furnizori de formare profesionala, care isi vor prezenta ofertele celor interesati. Participantii vor avea posibilitatea de a explora diverse programe de formare, care acopera o gama larga de domenii, de la IT si comunicare, pana la mestesuguri si industrie.

Intrarea la eveniment se va face prin accesul din bulevardul Mircea Voda, iar pentru participantii care vor veni cu masina, parcarea va fi gratuita in parcarea Bibliotecii Nationale pe toata durata targului.

“Invitam pe toti cei interesati sa participe la acest eveniment pentru a explora oportunitatile de formare si pentru a descoperi modalitati de a-si creste nivelul de competente si de a avansa in cariera. Este un moment ideal pentru a investi in educatie si in dezvoltarea personala”, au adaugat reprezentantii ministerului.

Targul de oferte de formare reprezinta un demers prin care Ministerul Muncii si Solidaritatilor Sociale doreste sa sprijine adaptarea fortei de munca la schimbarile din piata si sa incurajeze dezvoltarea continua a competentelor profesionale.

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on oct. 19, 2024, 10:30 AM 10:30

Disqus Comments Loading...