X

iPhone 17 are Noi Secrete Dezvaluite, cu ce vrea Apple sa ne Surprinda

iPhone 17 Pro si iPhone 17 Pro Max sunt asteptate sa fie lansate abia anul viitor, insa analistul Jeff Pu ne ofera deja o privire detaliata asupra noutatilor pe care aceste dispozitive le vor aduce. Cu o serie de imbunatatiri semnificative, iPhone 17 Pro promite sa fie un salt important fata de modelele anterioare.

Unul dintre principalele upgrade-uri pentru modelele iPhone 17 Pro este camera. Potrivit lui Jeff Pu, atat iPhone 17 Pro, cat si iPhone 17 Pro Max vor fi echipate cu o camera telephoto de 48 megapixeli si o camera frontala de 24 megapixeli.

Aceste imbunatatiri sunt semnificative in comparatie cu modelele iPhone 16 Pro, care dispun de camere telephoto si frontale de 12 megapixeli. Utilizatorii se pot astepta la o calitate mai buna a fotografiilor, atat pentru selfie-uri, cat si pentru fotografiile realizate cu zoom.

iPhone 17 are Noi Secrete Dezvaluite, cu ce vrea Apple sa ne Surprinda

Modelele iPhone 17 Pro vor veni cu 12 GB de RAM, fata de cei 8 GB ale modelelor iPhone 16 Pro. Aceasta crestere a memoriei RAM va contribui la imbunatatirea performantei generale a dispozitivelor, permitand o experienta de multitasking mai fluida si un suport mai bun pentru functiile Apple Intelligence.

Cei care folosesc intens telefonul pentru aplicatii de productivitate sau gaming vor observa cu siguranta diferenta. iPhone 17 Pro Max ar putea avea o insula dinamica mai mica, datorita unui nou “metalens” mai compact pentru sistemul Face ID.

Aceasta schimbare va fi prima reducere de dimensiune pentru Dynamic Island de la debutul acesteia pe iPhone 14 Pro si iPhone 14 Pro Max in 2022. Aceasta insula dinamica mai mica va oferi mai mult spatiu pe ecran, ceea ce ar putea imbunatati experienta generala a utilizatorului.

In ceea ce priveste restul specificatiilor, Pu mentioneaza ca modelele iPhone 17 Pro si iPhone 17 Pro Max vor pastra dimensiunile ecranului de 6,3 inchi si 6,9 inchi, respectiv. Dispozitivele vor fi alimentate de noul cip A19 Pro, fabricat cu acelasi proces de 3nm al TSMC ca si cipul A18 Pro, oferind astfel performante excelente si eficienta energetica.

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on oct. 19, 2024, 12:21 AM 00:21

Disqus Comments Loading...