X

CEC Bank: Vestile pentru Clienti cu o IMPORTANTA Decizie Aplicata in Romania

CEC Bank, una dintre cele mai vechi si mai mari banci din Romania, cu un numar foarte mare de clienti la nivelul intregii tari, incearca sa vina in intampinarea nevoilor romanilor, iar asta deoarece aceia cu varste intre 18 si 24 de ani prin lansarea noului ‘Pachet Student Free’, care ofera o serie de beneficii adaptate nevoilor studentilor.

CEC Bank spune ca pe langa serviciile bancare esentiale fara costuri, clientii pot acumula puncte pentru a revendica premii atractive prin intermediul programului Play&Win. Studentii care opteaza pentru acest pachet beneficiaza de cont curent in lei si euro, permitand gestionarea usoara a finantelor personale atat in moneda nationala, cat si in valuta.

CEC Bank spune ca ei primesc si un card de debit Student Free, oferind acces rapid la fonduri si plati sigure la comercianti. Prin serviciile de Internet Banking si Mobile Banking, clientii au control total asupra conturilor prin aplicatia CEC app, disponibila oriunde si oricand.

Comisionul lunar de administrare este zero pentru tinerii cu varste intre 18 si 24 de ani. Retragerile de numerar de la orice ATM din Romania si Uniunea Europeana sunt fara comision, indiferent de banca. Platile intrabancare in lei efectuate prin Mobile sau Internet Banking nu au comision, iar cele interbancare beneficiaza de o reducere de 60% fata de tranzactiile la ghiseu.

CEC Bank: Vestile pentru Clienti cu o IMPORTANTA Decizie Aplicata in Romania

CEC Bank, prin ‘Pachetul Student Free’, ofera sansa de a castiga premii garantate prin acumularea de puncte. Clientii pot participa la programul Play&Win prin diverse actiuni, cum ar fi incasari lunare de minim 700 lei in contul lor, plati de minim 75 de lei la comercianti folosind cardul sau aplicatia CEC app, recomandarea pachetului unui prieten sau coleg (ambii primind cate trei sanse la roata Play&Win).

Deschiderea unui cont de economii sau depozit la termen prin CEC app, efectuarea de schimburi valutare de minim 50 EUR sau echivalent in alta valuta prin CEC app, plata vignetei sau achitarea a trei facturi de utilitati folosind CEC app. Fiecare dintre aceste actiuni ofera sansa de a invarti roata Play&Win in aplicatia mobila si de a castiga puncte.

CEC Bank spune ca, in functie de punctele acumulate, clientii pot revendica diferite premii. La 800 de puncte, pot obtine un termos de calatorie CLOSCA de 600 ml. La 1.000 de puncte, au de ales intre o baterie multifunctionala de 10.000 mAh, o boxa portabila JBL Go sau casti JBL Tune 500 Black. Pentru 1.300 de puncte, pot primi un rucsac anti-furt cu mufa de incarcare USB pentru laptop, iar la 1.600 de puncte, un troler de cabina, ideal pentru calatoriile lor.

Programul este deschis persoanelor fizice care au domiciliul sau resedinta in Romania si care au varsta cuprinsa intre 18 si 24 de ani impliniti la data inceperii campaniei. Pentru a beneficia de ‘Pachetul Student Free’ si a intra in programul Play&Win, cei interesati pot vizita cea mai apropiata sucursala CEC Bank sau pot descarca aplicatia CEC app si urma instructiunile pentru deschiderea contului.

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on oct. 20, 2024, 1:49 PM 13:49

Disqus Comments Loading...