X

Austria: Datele Oficiale care il CONTRAZIC pe Karl Nehammer si Sustin Aderarea Romaniei la Schengen

Austria continua sa se planga de marea problema actuala a Europei si a anuntat recent ca refuza sa permita finalizarea aderarii Romaniei la Schengen, insa cifrele publicate de catre Ministerul de Interne de la Viena, arata o situatie complet diferita, care ar trebui sa ne dea incredere ca lucrurile se vor schimba foarte curand.

Austria anunta in mod oficial ca masurile de pana acum pentru combaterea migratiei ilegale au avut foarte mare succes, astfel ca numarul cererilor de azil a scazut cu 78% in doar un an de zile, iar numarul deportarilor a crescut deasemenea, ambele fiind semne excelente pentru finalizarea aderarii Romaniei la Schengen, chiar daca Karl Nehammer nu o vrea.

Austria recunoaste in mod oficial ca situatia privind migratia ilegala pe teritoriul sau s-a imbunatatit semnificativ, insa cu toate acestea continua sa refuze sa permita finalizarea aderarii Romaniei la Schengen, fara motive solide, mai ales ca tara noastra a facut progrese majore in securizarea granitelor si continua sa le faca in fiecare an, asa cum s-a obligat.

“Austria a luat măsuri solide pentru a combate migrația ilegală și, astfel, a redus-o masiv. Trebuie și vom continua în mod constant această cale de combatere a contrabandiștilor și de reducere semnificativă a cererilor de azil. În septembrie 2024, în Austria au fost depuse 1.867 de cereri de azil.

Față de septembrie a anului precedent, sunt cu 6.445 de cereri mai puține, o scădere cu 78 la sută. Stagnarea este evidentă și la compararea primelor trei trimestre. Din cele 9.983 de deportări ale BFA până la sfârșitul lunii septembrie 2024, 4.851 de plecări (49 la sută) au fost efectuate independent și 5.132 (51 la sută) au fost forțate. Aproximativ 45% dintre cei deportați au condamnări penale.”

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on oct. 21, 2024, 12:14 PM 12:14

Disqus Comments Loading...