Formula 1: Lewis Hamilton Ofera Explicatii de ULTIM MOMENT pentru Abandonul din SUA

Formula 1 Lewis Hamilton Ofera Explicatii ULTIM MOMENT Abandonul SUA

Formula 1 i-a tinut in suspans pe fanii lui Lewis Hamilton in acest weekend, iar asta pe foarte buna dreptate, deoarece pilotul britanic a avut parte de o cursa nu tocmai grozava in SUA, acolo unde el a fost fortat sa abandoneze din cauza unor probleme serioase cu masina, pe care Mercedes recunoaste ca nu sunt tocmai din vina lui.

Formula 1 i-a lasat pe cei de la Mercedes, dar si pe Lewis Hamilton, fara o victorie in cursa din SUA, pilotul explicand mai jos ce anume a stat in spatele abandonului pe care a fost fortat sa il faca, ramanand in continuare fara vreo alta victorie in afara celor doua inregistrate inainte de pauza competitionala, punct de ruptura pentru succesul sau.

Formula 1 nu a fost chiar atat de darnica in 2024 cu Lewis Hamilton, pilotul britanic avand parte de mai multe dezamagiri decat bucurii, ceva ce totusi n-ar trebui sa fie o surpriza chiar atat de mare pentru multa lume, avand in vedere ca Mercedes s-a chinuit, dar nu a reusit intotdeauna sa-I ofere cele mai bune masini pentru cursele in care a concurat.

“Am fost chiar prins prin surprindere de acest săritură pe care am avut-o și evident că sunt devastat. Adică asta nu s-a mai întâmplat niciodată. O premieră pentru toate, cred. Nici măcar nu prea împingeam în acel moment.

Mașina tocmai a început să sară și Peter Bonnington a spus că tocmai am avut un vânt din spate de 40 km/h, dar roata din stânga a sărit în aer și apoi am pierdut partea din spate. Avem trei roți uneori, a fost o problemă pentru noi. Doar că nu mi s-a întâmplat niciodată așa ceva înainte.”

author avatar
Redactia iDevice.ro