X

Austria INGROAPA Aderarea Romaniei la Schengen cu o Decizie de ULTIM MOMENT a Presedintelui

Austria, printr-o decizie a presedintelui Alexander Van der Bellen, ingroapa sansele finalizarii aderarii Romaniei la Schengen in 2024, nominalizandu-l pe Karl Nehammer pentru a forma un nou guvern la Viena, asta in conditiile in care pana acum chiar cancelarul austriac a blocat constant procesul de intrar al tarii noastre in sistem cu toate granitele.

Austria are acum un guvern interimar, care nu are capacitatea de a lua o decizie cu privire la permiterea aderarii Romaniei la Schengen, dar e greu de spus daca pana in decembrie va putea fi format un nou guvern, iar Karl Nehammer va fi convins sa renunte la incapatanarea sa, asa cum nu a facut pana in momentul de fata, din pacate.

Austria a facut extrem de dificila finalizarea aderarii Romaniei la Schengen, iar dupa cum arata lucrurile, pare improbabil ca acest lucru sa se schimbe prea curand, mai ales ca Karl Nehammer este in continuare hotarat sa nu permita finalizarea procesului, motivand totul in continuare cu problema migratiei ilegale, pe care o pune tot in seama tarii noastre, din pacate.

“Austria are nevoie de un guvern stabil, eficient, bazat pe integritate. Formarea unei coaliții este o condiție prealabilă pentru a depăși obstacolul de 50%. O astfel de coaliție are nevoie de conținut care poate fi convenit, capacitatea de compromis, orientare spre viitor și abilități de rezolvare a problemelor. Deci parteneri care se vor și au încredere unul în celălalt.

Prin urmare, îi încredințez lui Karl Nehammer, liderul celui de-al doilea partid ca mărime din parlament, formarea unui guvern. Și i-am spus asta personal în această dimineață. Deasemenea, i-am cerut să înceapă imediat negocierile cu Partidul Social Democrat Austriac.”

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on oct. 22, 2024, 7:10 PM 19:10

Disqus Comments Loading...