X

BANCA Transilvania: 2 Importante Notificari de ULTIM MOMENT cu Masuri Oficiale pentru Clientii Romani

BANCA Transilvania transmite doua anunturi importante vizand clientii sai din toata Romania, iar asta deoarece institutia financiara vorbeste in primul dintre ele despre captul ca, daca ai visat vreodata sa ajungi la un turneu de tenis de anvergura, atunci acum ai sansa sa traiesti o experienta de neuitat intr-unul dintre cele mai mari evenimente sportive din lume!

BANCA Transilvania, in parteneriat cu Mastercard, iti ofera oportunitatea de a castiga o excursie VIP la finala Australian Open 2025. Tot ce trebuie sa faci este sa iti faci cardul Star Forte pana la data de 15 noiembrie 2024, iar apoi poti intra automat in tragerea la sorti pentru o experienta exclusivista pentru doua persoane la finala acestui prestigios turneu de tenis.

BANCA Transilvania transmite ca prin cardul de cumparaturi Star Forte incarcat cu avantaje te poate purta pana la Melbourne, intr-o calatorie de neuitat. Pregateste-te sa te bucuri de emotia unui meci grandios, sa experimentezi atmosfera electrizanta a unui eveniment sportiv de top si sa ai parte de confortul oferit de locuri VIP.

BANCA Transilvania: 2 Importante Notificari de ULTIM MOMENT cu Masuri Oficiale pentru Clientii Romani

BANCA Transilvania subliniaza ca, pe langa aceasta oportunitate unica, oferta vine cu o surpriza de proportii: campania celor 10 zile de oferte! Incepand de astazi, clientii bancii se vor putea bucura de puncte cadou pe cardurile de cumparaturi, credite de nevoi personale si imobiliare avantajoase, asigurari personalizate si multe alte beneficii.

Campania include si premii speciale, ce pot fi castigate direct din aplicatia BT Pay. Tot ce trebuie sa faci este sa aplici pe site pana la data de 31 octombrie. Indiferent daca esti tipul de persoana care planifica totul in avans sau te bazezi pe spontaneitate in shopping-ul online, Banca Transilvania are o oferta pentru tine. Cu oferte atractive pentru cardurile de cumparaturi, credite si asigurari, insotite de premiile din aplicatia BT Pay, nu ai niciun motiv sa mai astepti.

Pentru cei care doresc sa isi extinda lista de cumparaturi si sa beneficieze de mai multe avantaje, Banca Transilvania a pregatit si credite cu conditii avantajoase, asigurari flexibile si alte oferte surpriza. Aplicatia BT Pay iti aduce si mai multe sanse de castig, prin participarea la diverse trageri la sorti pentru premii instant. Astfel, poti sa te bucuri de reduceri si cadouri, toate la un singur click distanta.

BANCA Transilvania iti ofera ocazia perfecta de a-ti indeplini dorintele si de a trai experiente memorabile. Nu mai sta pe ganduri, aplica acum si ai sansa sa castigi o experienta unica la Australian Open 2025! Incepe acum sa iti pregatesti wishlist-ul si profita de toate ofertele speciale pe care le-am pregatit pentru tine!

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on oct. 22, 2024, 9:05 PM 21:05

Disqus Comments Loading...