X

ELECTRICA Explica Beneficiul IMPORTANT Oferit pentru Milioane de Clienti din Romania

ELECTRICA, unul dintre cei mai mari furnizori de energie electrica din Romania, le readuce in atentie tuturor clientilor din Romania faptul ca are o harta interactiva pe site-ul sau oficial, care le permite acestora sa fie la curent cu toate intreruperile de energie din reteaua de distributie.

ELECTRICA explica foarte clar faptul ca, aceasta platforma inovatoare ofera detalii precise despre zonele afectate, inclusiv localitatile si strazile unde echipele de tehnicieni lucreaza pentru a restabili alimentarea cu energie.

ELECTRICA le dezvaluie clientilor ca pot accesa harta in timp real pentru a vedea daca locuinta lor sau afacerea este afectata de vreo intrerupere. Harta este actualizata constant si arata cu exactitate zonele unde se lucreaza, motivele pentru care a avut loc intreruperea, precum si timpul estimat pentru remedierea situatiei. Fiecare oras si chiar fiecare strada afectata este listata in detaliu, oferind un nivel ridicat de transparenta si promptitudine.

ELECTRICA Explica Beneficiul IMPORTANT Oferit pentru Milioane de Clienti din Romania

ELECTRICA a gandit harta pentru a fi cat mai usor de folosit, iar utilizatorii pot introduce simplu numele localitatii sau al strazii pentru a verifica daca sunt afectati de lucrarile din retea. In plus, platforma include si o sectiune de notificari, unde clientii pot opta pentru alerte personalizate in cazul in care apar intreruperi in zona lor.

Aceasta initiativa vine in contextul in care din ce in ce mai multi consumatori isi doresc un acces mai rapid si eficient la informatii, mai ales in situatii de urgenta. ELECTRICA demonstreaza astfel ca adopta masuri pentru a-si moderniza serviciile si pentru a raspunde mai bine nevoilor clientilor sai.

ELECTRICA, multumita acestui beneficiu, ii scuteste pe clienti sa mai sune la call center pentru a raporta o pana de curent sau pentru a afla detalii despre interventiile in curs. Toate informatiile necesare sunt disponibile la un click distanta, ceea ce creste eficienta si reduce stresul generat de astfel de situatii neplacute.

Este de asteptat ca aceasta harta interactiva sa devina un instrument esential pentru consumatorii de energie din toata tara, oferind o experienta imbunatatita si o modalitate rapida de a accesa informatii critice despre retelele electrice.

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on oct. 22, 2024, 8:01 PM 20:01

Disqus Comments Loading...