X

Netflix Anunta un Serial FASCINANT cu Personaj care a Uimit Lumea

Netflix anunta un nou serial care are in centrul sau una dintre cele mai mari figuri enigmatice din ultimii 50 de ani, care a atras atentia lumii intregi, deoarece Zodiac Killer, criminalul in serie Zodiac, continua sa fascineze lumea, inspirand teorii si obsesii chiar si in prezent.

Netflix aduce acum o noua serie documentara in trei parti, intitulata “This Is the Zodiac Speaking”, care ofera dovezi noi si reanalizeaza cazul faimosului criminal in serie, oferind o perspectiva proaspata asupra misterului ce a bantuit America de Nord in anii ’60.

Netflix transmite ca serialul documentar promite sa capteze atentia tuturor pasionatilor de crime adevarate, oferind imagini de arhiva si interviuri exclusive cu cei care l-au cunoscut pe principalul suspect, Arthur Leigh Allen.

In ciuda anilor de investigatii ale politiei si eforturilor repetate de a-l acuza pe Allen, Zodiac Killer nu a fost niciodata oficial identificat, iar cazul a ramas nerezolvat pana in zilele noastre. Netflix ne ofera insa o noua sansa de a analiza dovezile si de a auzi marturii inedite.

Netflix Anunta un Serial FASCINANT cu Personaj care a Uimit Lumea

Printre persoanele intervievate in aceasta serie se numara fosta reportera KTVU, Rita Williams, care a avut ocazia sa stea de vorba cu Allen chiar inainte de moartea acestuia la inceputul anilor ’90, precum si reporterul de investigatie Robert Graysmith, cunoscut pentru cartea sa din 1986, intitulata “Zodiac”.

Netflix transmite ca prieteni ai victimelor Zodiac si fosti studenti ai lui Allen sunt inclusi in interviuri, contribuind la conturarea unui portret complex al acestuia. O parte inedita a docuseriei se concentreaza pe familia Seawater, care sustine ca Allen a avut un rol esential in copilaria lor, ingrijindu-i si ducandu-i in excursii.

Dezvaluirile lor sunt socante: “Ne-am dat seama ca am fost la toate locurile de crima inainte de crime”, marturiseste David Seawater in trailer. Aceasta marturie aduce o noua lumina asupra cazului, oferind indicii importante despre relatia dintre Allen si crimele din acea perioada.

“This Is the Zodiac Speaking” va avea premiera pe Netflix pe 23 octombrie, iar fanii serialelor de crime adevarate nu vor dori sa rateze ocazia de a descoperi aceste noi dovezi si marturii uluitoare. Daca esti un fan al documentarelor despre crime nerezolvate, acest serial ar putea sa iti ofere raspunsurile pe care le-ai cautat sau, dimpotriva, sa nasca si mai multe intrebari despre infamul Zodiac Killer.

Nu rata premiera pe Netflix si afla chiar tu detaliile fascinante din spatele cazului Zodiac Killer. “This Is the Zodiac Speaking” promite sa fie unul dintre cele mai intrigante seriale documentare ale anului, aducand publicului nu doar povestea fascinanta a criminalului in serie, dar si o noua perspectiva asupra unui caz care continua sa ramana un mister pentru autoritati si pentru publicul larg.

This post was last modified on oct. 22, 2024, 12:37 AM 00:37

Disqus Comments Loading...