Proiectele de ULTIM MOMENT ale Postei Romane, in Atentia Tuturor Romanilor

Proiectele ULTIM MOMENT Postei Romane Atentia Tuturor Romanilor

Posta Romana a anuntat milioanele de roamani din toata tara in legatura cu doua extrem de importante masuri care o vizeaza, iar asta pentru ca a obtinut recent doua distinctii prestigioase in cadrul competitiei internationale Coups de Coeur 2024, organizata de PostEurop, care recunoaste initiativele remarcabile de Responsabilitate Sociala Corporativa (CSR) din sectorul postal.

Posta Romana transmite ca doua dintre proiectele inovatoare ale companiei au fost incluse in top 5, subliniind angajamentul Postei Romane fata de comunitate si accesibilitate.

Primul premiu a fost acordat pentru un program dedicat sprijinirii copiilor institutionalizati. In cadrul acestui proiect, Posta Romana ofera locuri de munca tinerilor care au crescut in centre de plasament, oferindu-le sansa de a-si construi o cariera si de a se integra pe piata muncii. Initiativa urmareste sa integreze 100 de tineri in sistemul postal, iar primii cinci angajati au fost deja recrutati.

Posta Romana are cu cel de-al doilea premiu a recunoscute eforturile in extinderea sistemului STEP HEAR in 47 de oficii postale la nivel national. Acest proiect inovator faciliteaza accesul persoanelor cu dizabilitati de vedere la serviciile postale prin intermediul unei aplicatii mobile care le ajuta sa se orienteze singure in interiorul oficiilor.

Responsabilitatea Sociala este un pilon important pentru Posta Romana, care isi doreste sa fie un sprijin real pentru comunitatile din intreaga tara, inclusiv cele din zonele izolate. Cu o retea extinsa si servicii accesibile, compania continua sa contribuie la bunastarea societatii prin initiative durabile si inovatoare.

“Suntem mandri de realizarile noastre si de recunoasterea internationala primita. Vom continua sa dezvoltam solutii care raspund nevoilor diverse ale comunitatii,” a declarat un reprezentant al Postei Romane.

author avatar
Redactia iDevice.ro