X

Netflix Anunta un Nou Film Captivant cu Actori Iubiti de Milioane de Oameni

Netflix, cea mai mare platforma de streaming video la cerere din intreaga lume, cu sute de milioane de oameni care platesc lunar pentru a-i vedea filmele si serialele disponibile, a dat startul productiei pentru “East of Eden”, adaptarea romanului din 1952 al autorului laureat al Premiului Nobel, John Steinbeck.

Netflix sustine ca aceasta noua interpretare a operei clasice promite sa captiveze audienta globala, fiind o serie limitata de sapte episoade, scrisa si produsa executiv de Zoe Kazan, cunoscuta pentru munca sa la “Clickbait”, “The Plot Against America” si “The Deuce”.

Netflix a decis ca filmarea are loc in diverse locatii pitoresti din Noua Zeelanda, iar in rolul principal o vom vedea pe Florence Pugh, faimoasa pentru rolurile sale din “We Live in Time”, “Dune 2”, “Oppenheimer”, “Little Women” si “The Wonder”. Pugh va avea si rolul de producator executiv.

In ceea ce priveste distributia, nume importante precum Tracy Letts, Martha Plimpton si Ciarán Hinds se vor alatura lui Florence Pugh in aceasta productie epica. Productia in Noua Zeelanda este in plina desfasurare, iar entuziasmul din jurul acestui proiect este in continua crestere.

Netflix Anunta un Nou Film Captivant cu Actori Iubiti de Milioane de Oameni

Netflix transmite ca noua versiune a romanului “East of Eden” are o semnificatie speciala pentru Zoe Kazan, fiind strans legata de mostenirea bunicului sau, celebrul regizor Elia Kazan, care a regizat adaptarea cinematografica din 1955 a aceluiasi roman, avandu-l pe James Dean in rolul principal.

Zoe Kazan a declarat pentru Netflix: “In procesul de a aduce la viata aceasta saga de familie, rezonanta propriei mele conexiuni familiale cu materialul nu a fost pierduta pentru mine. Dar scrisul lui Steinbeck – personal, socant, profund si liber – m-a tinut captivata de East of Eden de cand am citit cartea pentru prima data cand eram adolescent.”

Serialul va urmari saga multigenerationala a familiei Trask, explorand povestea din perspectiva personajului feminin remarcabil Cathy Ames, interpretat de Florence Pugh. Cathy Ames este unul dintre cele mai complexe personaje ale lui Steinbeck, iar Pugh promite sa aduca pe ecran toate nuantele sale tulburatoare si fascinante.

Peter Friedlander, Vicepresedinte al departamentului Serial scenariu la Netflix, a declarat: “Viziunea artistica si atenta a Zoei aduce un omagiu cinstitei adaptari cinematografice a bunicului ei, in timp ce onoreaza si prezinta un public nou un adevarat canon al literaturii americane. Este o forta de inspiratie, creativa si abia asteptam ca toata lumea sa vada ce aduc pe ecrane ea si Jeb, alaturi de distributia geniala condusa de Florence Pugh.”

Regizorul Garth Davis, cunoscut pentru “Lion” si “Mary Magdalene”, va conduce primele patru episoade ale seriei, in timp ce Laure de Clermont-Tonnerre (“The Mustang”, “Lady Chatterley’s Lover”, “The Act”) va regiza episoadele cinci pana la sapte. Jeb Stuart, cunoscut pentru “Liberator”, “Vikings: Valhalla” si “The Fugitive”, va fi co-producator executiv si co-showrunner alaturi de Kazan.

Zoe Kazan a incheiat prin a spune: “A lucra la asta a fost cea mai mare bucurie si sunt incantat de distributia si echipa pe care o adunam.”

Cu o poveste clasica, o distributie de exceptie si o echipa de productie talentata, “East of Eden” promite sa fie un succes remarcabil pe Netflix, atragand atat fanii literaturii clasice, cat si pe cei ai productiilor dramatice moderne. Tineti aproape pentru noutati legate de lansarea acestei serii captivante!

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on oct. 22, 2024, 11:08 PM 23:08

Disqus Comments Loading...