Austria: Anuntul Oficial EXTREM de Surprinzator privind Finalizarea Aderarii Romaniei la Schengen

Austria Anuntul Oficial EXTREM Surprinzator Finalizarea Aderarii Romaniei Schengen

Austria blocheaza aderarea Romaniei la Schengen de peste 10 ani de zile, cel mai recent prin Karl Nehammer, insa exista “o luminita la capatul tunelului, pentru ca noul comisar european pentru migratie, Marcus Brunner, anunta ca ar urma sa sustina finalizarea procesului pentru tara noastra si Bulgaria, dupa ce isi va asuma noul rol, in urmatoarlee luni.

Austria ar urma sa il aiba pe Karl Nehammer la conducerea guvernului tarii chiar si dupa aceste noi alegeri parlamentare, iar Marcus Brunner este actualul sau ministru de finante, deci va fi comisar european condus de cancelarul de la Viena, insa cu toate acestea, el spune ca finalizarea aderarii Romaniei la Schengen ar trebui sa fie pusa in aplicare cat mai curand.

Austria transmite mesaje complet diferite de la nivelul liderilor, Marcus Brunner spunand ceva si Karl Nehammer fiind in continuare impotriva finalizarii aderarii, asa ca noi deocamdata vedem ca finalizarea aderarii la Schengen pare sa fie totusi foarte departe de finalizare, deci vom vedea ce se intampla in decembrie, cand aderarea va fi votata iar in Consiliul JAI.

“Dacă Bulgaria și România continuă să îndeplinească toate condițiile pentru a deveni membre cu drepturi depline ale spațiului Schengen, va fi responsabilitatea Consiliului să decidă cu privire la desființarea controalelor rămase la frontierele terestre interne. Voi continua să susțin acest proces cu aceeași intensitate ca și predecesorii mei.

Bulgaria și România au dreptul de a profita din plin de avantajele spațiului Schengen. Punerea în aplicare în timp util și deplină a tuturor elementelor Pactului privind azilul și migrația se va concentra pe mine dacă va fi confirmată de Parlamentul European. a declarat viitorul comisar european pentru migratie Marcus Brunner.”

author avatar
Redactia iDevice.ro