X

Netflix: Serialul Extrem de INDRAGIT care are un Sezon Nou Confirmat

Netflix, platforma de streaming video la cerere cu cel mai mare numai de abonati din intreaga lume la ora actuala, a confirmat recent vestea mult asteptata de fanii serialului de succes Virgin River, care a fost reinnoit pentru sezonul 7! Fanii acestui serial captivant se pot bucura de inca un an in care vor urmari povestile locuitorilor orasului fictiv din nordul Californiei.

Netflix spune ca protagonistii indragiti, Mel (interpretata de Alexandra Breckenridge) si Jack (Martin Henderson), vor continua sa captiveze audienta, explorand noi etape in relatia lor. Patrick Sean Smith, showrunner-ul serialului, a dezvaluit pentru Tudum ca „mai sunt multe de explorat cu aceste personaje”, sugerand ca sezonul 7 va aduce provocari interesante in viata cuplului principal.

Netflix subliniaza ca desi sezonul 6 al serialului urmeaza sa fie lansat pe 19 decembrie, fanii sunt deja nerabdatori sa afle cum va decurge nunta mult asteptata a lui Mel si Jack, un moment ce promite sa fie echivalentul unei „Nunti Regale” pentru comunitatea lor strans unita.

Smith adauga ca sezonul 7 va explora „faza lunii de miere” a cuplului, oferind o privire asupra vietii lor de dupa casatorie. Desi Mel si Jack isi construiesc o viata impreuna la ferma, acest nou inceput vine cu propriile provocari, iar publicul va fi martor la felul in care vor face fata obstacolelor. In ciuda incercarilor, relatia lor ramane solida, iar showrunner-ul a declarat cu fermitate: „Nu imi pot imagina un scenariu in care Mel si Jack sa se desparta”.

Netflix: Serialul Extrem de INDRAGIT care are un Sezon Nou Confirmat

Netflix mentioneaza ca serialul va continua sa exploreze povestile de dragoste ale altor personaje din Virgin River. Hope (Annette O’Toole) si Doc (Tim Matheson) si-au reaprins relatia dupa o perioada de distanta, in timp ce Preacher (Colin Lawrence) si Kaia (Kandyse McClure) au gasit forta de a se reuni in mijlocul unui dezastru ce a afectat intreaga comunitate. Pe de alta parte, fanii sunt incantati sa urmareasca cum Lizzie (Sarah Dugdale) si Denny (Kai Bradbury) se pregatesc pentru venirea primului lor copil.

Smith a subliniat unicitatea serialului, mai ales prin prisma relatiei dintre Hope si Doc, spunand ca rareori televiziunea exploreaza povesti de dragoste intre persoane de o varsta mai inaintata. „Aceasta poveste se simte cu adevarat speciala”, adauga el, subliniind cat de important este sa aduci in prim-plan astfel de relatii mature.

Netflix da de inteles ca, cu sezonul 6 gata sa fie lansat si cu sezonul 7 deja confirmat, Virgin River continua sa fie unul dintre cele mai indragite seriale de pe Netflix, oferind povesti de dragoste pline de emotie, aventuri si provocari neasteptate. Fanii sunt sfatuiti sa ramana conectati la platforma Tudum pentru toate actualizarile si detaliile suplimentare despre ce va urma pentru Mel, Jack si intreaga comunitate din Virgin River.

Virgin River sezonul 7 promite sa fie o calatorie emotionala de neuitat, iar fanii serialului pot astepta cu nerabdare sa descopere ce provocari si bucurii vor aparea in viata acestor personaje atat de iubite.

This post was last modified on oct. 24, 2024, 1:12 PM 13:12

Disqus Comments Loading...