X

iPhone 17 Pro are o Schimbare Fundamentala Dezvaluita Inaintea Lansarii

Apple pregateste o serie de imbunatatiri interesante pentru noul iPhone 17 Pro Max, ce urmeaza sa fie lansat anul viitor. Conform analistului de tehnologie Jeff Pu, cunoscut pentru acuratetea informatiilor sale despre Apple, iPhone 17 Pro Max va avea o insula dinamica mai mica, lucru care va imbunatati designul si functionalitatea acestui dispozitiv de ultima generatie.

iPhone 17 Pro ar trebui sa aiba una dintre schimbarile notabile in implementarea unei tehnologii noi pentru sistemul Face ID, o componenta numita metalens. Acest tip de lentila plana si subtire, cu modele microscopice gravate pe suprafata sa, permite redirectionarea si focalizarea mai precisa a luminii.

iPhone 17 Pro cu aceasta inovatie va contribui la reducerea dimensiunii insulei dinamice, ceea ce inseamna un spatiu mai mare pe ecran pentru utilizator. Momentan, Pu nu a oferit detalii specifice despre implementarea metalens pentru Face ID sau despre impactul exact asupra dimensiunii insulei dinamice, insa zvonurile sugereaza o schimbare semnificativa.

Este important de mentionat ca aceasta modificare va fi disponibila doar pe iPhone 17 Pro Max, iar modelul iPhone 17 Pro standard sau alte versiuni din aceeasi serie nu vor beneficia de aceeasi inovatie. Apple a introdus Dynamic Island pentru prima data pe iPhone 14 Pro in 2022, iar aceasta caracteristica a ramas prezenta si la modelele iPhone 15 si iPhone 16.

Noul iPhone 17 Pro Max este asteptat sa fie dezvaluit in luna septembrie a anului viitor, cand Apple planuieste sa prezinte intreaga serie iPhone 17. Cu toate acestea, ramane de vazut daca in lunile urmatoare vom primi mai multe informatii despre acest metalens si impactul sau asupra functionalitatii dispozitivului. Fanii Apple asteapta cu nerabdare sa vada cum aceasta tehnologie va schimba experienta utilizatorilor si designul caracteristic al flagship-ului.

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on oct. 24, 2024, 11:29 PM 23:29

Disqus Comments Loading...