X

Netflix Anunta Succesul URIAS al unui Film Neasteptat de Popular in Toata Lumea

Netflix continua sa isi surprinda publicul cu productii de inalta calitate, iar unul dintre cele mai recente titlu lansate de catre platforma de streaming video la cerere, „The Shadow Strays”, un film original indonezian, face deja furori la nivel global.

Netflix spune ca filmul regizat de renumitul cineast Timo Tjahjanto, este un thriller de actiune non-stop a ajuns rapid in Top 10 Global al filmelor non-englezesti la doar sase zile de la lansare, confirmand atractia internationala a povestilor complexe si captivante. Filmul este vizibil in Top 10 Filme din 85 de tari, inclusiv in Statele Unite, Canada, Brazilia, Franta, Germania, Marea Britanie, Japonia si, bineinteles, in Indonezia, locul sau de origine.

„The Shadow Strays” reprezinta cel mai ambitios proiect de pana acum al regizorului Timo Tjahjanto alaturi de Netflix, dupa succesele notabile „The Night Comes for Us” din 2018, care a adus pe ecran vedetele Iko Uwais si Joe Taslim, si comedia de actiune din 2022, „The Big 4”, avandu-i in roluri principale pe Abimana Aryasatya si Putri Marino.

Cu o viziune artistica desavarsita, Timo se afirma din nou printr-o poveste profunda, care combina actiunea exploziva cu o poveste despre dragoste si legaturi profunde. „Personajul principal 13 trece printr-o trauma adanc ascunsa, pe care o suprima de mult timp, dar simte o nevoie imperioasa de a iubi si de a fi iubita.

Netflix Anunta Succesul URIAS al unui Film Neasteptat de Popular in Toata Lumea

Cand il intalneste pe Monji, ceva se schimba in ea. De asemenea, mentorul ei, Umbra, impartaseste acelasi dor de afectiune, chiar daca amandoi sunt prinsi intr-o lume dura si periculoasa,” explica Timo, descriind substraturile emotionale ale personajelor sale.

Pe langa povestea captivanta, „The Shadow Strays” impresioneaza si prin secventele spectaculoase de actiune, care au fost realizate cu o coregrafie elaborata, semnata de Muhammad Irfan si Trisna Irawan. De la lupte corp la corp, schimburi de focuri, pana la scene tensionate intr-o ceainarie japoneza traditionala, cascadorii au combinat tehnici de silat, kickboxing si manuirea sabiilor katana pentru a oferi publicului momente memorabile.

„Pentru cei din distributie cu experienta in arte martiale, am oferit libertatea de a-si integra propriile stiluri in coregrafie, iar asta a adaugat autenticitate fiecarui personaj”, a explicat Irfan.

Una dintre scenele emblematice ale filmului, o lupta intr-un depozit real, a necesitat 12 nopti de filmare intensiva, punand la incercare rabdarea si rezistenta echipei. „A fost cea mai solicitanta experienta de filmare de pana acum. Nu era usor sa lucram noaptea, inconjurati de tantari si praf, dar rezultatul a fost exact cum ne-am dorit,” a marturisit Timo.

„The Shadow Strays” este acum disponibil exclusiv pe Netflix, iar succesul sau promite o serie de productii indoneziene de calitate care sa cucereasca publicul international.

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on oct. 25, 2024, 12:50 PM 12:50

Disqus Comments Loading...