X

WhatsApp Anunta o Actualizare IMPORTANTA Lansata pentru iPhone si Android

WhatsApp a lansat noaptea trecuta o noua actualizare importanta pentru telefoanele iPhone si Android, care aduce imbunatatiri semnificative experientei de vizualizare a continutului media, facand interactiunea cu fotografiile, videoclipurile si GIF-urile mai simpla si mai atractiva.

WhatsApp Anunta ca incepand cu noua versiune, utilizatorii pot face click pe o imagine, un videoclip sau un GIF pentru a intra intr-o vizualizare media reproiectata. Continutul media este acum afisat la o dimensiune mai mare decat in versiunile anterioare, oferind astfel o experienta vizuala imbunatatita. Daca doriti sa vedeti mai in detaliu, puteti redimensiona fereastra sau sa accesati modul de vizualizare pe ecran complet.

WhatsApp a facilitat continuarea conversatiei in timp ce va aflati in vizualizarea media. Utilizatorii pot raspunde direct din aceasta vizualizare, folosind butonul de raspuns aflat in partea de jos a ecranului, sau pot reactiona rapid la continut folosind butonul de reactie.

WhatsApp Anunta o Actualizare IMPORTANTA Lansata pentru iPhone si Android

Noua actualizare simplifica, de asemenea, procesul de descarcare si deschidere a fotografiilor si videoclipurilor in alte aplicatii. Printr-un singur clic pe butonul de descarcare situat in partea de sus a ecranului, puteti alege o locatie pentru a salva continutul sau il puteti deschide intr-o aplicatie acceptata, utilizand optiunea “Deschide cu…” din meniul de optiuni.

Cand sunteti gata sa reveniti la conversatia obisnuita, puteti inchide vizualizarea media fie facand clic pe fundal, fie selectand optiunea “Terminat”. Aceste imbunatatiri fac navigarea prin continutul media mult mai fluida si confortabila pentru utilizatorii WhatsApp.

WhatsApp isi distribuie in mod gratuit aplicatia pentru iPhone si Android prin intermediul App Store si Google Play Store, iar daca vreti sa o instalati, este recomandat sa o faceti exclusiv prin intermediul acestor magazine oficiale de aplicatii.

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on oct. 24, 2024, 11:38 PM 23:38

Disqus Comments Loading...