X

BANCA Transilvania Anunta 2 Masuri Oficiale de ULTIM MOMENT Vizand Clientii Romaniei

BANCA Transilvania, cea mai mare institutie financiara din Romania si una dintre cele mai mari din Europa de Est, aduce in imediata atentie a tuturor clientilor sai din toata Romania, binecunoscutul card Star Gold, oferind clientilor un bonus de 150 de lei la emitere si o gama larga de beneficii menite sa imbunatateasca experienta de shopping si calatorie.

BANCA Transilvania mentioneaza ca printre avantajele cardului Star Gold se numara asigurarea de calatorie in strainatate, asigurand protectie si liniste in vacantele peste hotare. Detinatorii cardului au acces in saloanele Business Lounge ale Aeroporturilor Internationale Henri Coanda Bucuresti si Cluj-Napoca, atat pentru ei, cat si pentru un insotitor.

BANCA Transilvania, spune in cadrul unei noi campanii speciale, ca acest card ofera pana la 18 rate fara dobanda si fara comisioane la peste 25.000 de magazine partenere, facilitand achizitii majore fara costuri suplimentare. Clientii pot acumula puncte Star la cumparaturile achitate integral, care pot fi folosite ulterior pentru diverse recompense.

BANCA Transilvania Anunta 2 Masuri Oficiale de ULTIM MOMENT Vizand Clientii Romaniei

Limita de credit ajunge pana la 50.000 de lei, echivalenta cu maximum cinci venituri lunare ale solicitantului. Prin programul Visa Premium, detinatorii beneficiaza de reduceri si avantaje speciale atat in tara, cat si in strainatate. Flexibilitatea in rambursare este un alt atu, cu posibilitatea de a plati sumele cheltuite pana in data de 25 a lunii urmatoare.

BANCA Transilvania subliniaza importanta controlului asupra finantelor personale prin aplicatia mobila BT Pay. Din tab-ul “Conturi” al aplicatiei, utilizatorii pot personaliza si organiza conturile, alegand pe care le vizualizeaza si redenumindu-le dupa preferinte, cum ar fi “Excursie in Italia” sau “Bicicleta noua”. Astfel, stiu mereu cati bani au si pe ce i-au cheltuit, avand o evidenta clara a cheltuielilor si veniturilor.

Aplicatia permite deschiderea de conturi noi in diferite valute, adaptandu-se nevoilor diverse ale clientilor. Utilizatorii pot copia si distribui IBAN-ul, simplificand primirea de fonduri de la alte persoane. Prin BT Pay, se pot efectua schimburi valutare si initia plati in valuta direct din aplicatie. De asemenea, este posibila realizarea de plati prin IBAN si setarea de transferuri recurente, optimizand gestionarea platilor periodice.

BANCA Transilvania, avand in mod constant initiative de acest gen, isi reafirma angajamentul de a oferi solutii financiare moderne si adaptate nevoilor clientilor, punand la dispozitie instrumente care faciliteaza atat gestionarea eficienta a banilor, cat si accesul la experiente premium.

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on oct. 26, 2024, 12:53 PM 12:53

Disqus Comments Loading...