2 Anunturi Oficiale de ULTIM MOMENT ale lui Marcel Ciolacu cu Masuri Vizand Romanii din Tara

2 Anunturi Oficiale ULTIM MOMENT Marcel Ciolacu Masuri Vizand Romanii Tara

Marcel Ciolacu, premierul Romaniei, aflat in plina campanie electorala pentru alegerile prezidentiale din decembrie, a anuntat in mod oficial actiunile sale recente, deoarece s-a intalnit cu reprezentantii sindicatului de la Uzinele Dacia, unul dintre cele mai importante din Romania, pentru a discuta despre consolidarea unui parteneriat intre stat, sindicate si patronate.

Marcel Ciolacu transmite ca scopul acestui demers este de a identifica solutii comune care sa contribuie la dezvoltarea economica a tarii. “Am cazut de acord ca trebuie sa existe un parteneriat care sa ne ajute pe toti sa ne dezvoltam”, a declarat Ciolacu.

Premierul Romaniei a subliniat importanta reducerii echitabile a costului muncii si a implementarii de masuri de sprijin pentru marile companii din industria auto. Aceste masuri ar permite companiilor sa se concentreze pe noi investitii si sa protejeze forta de munca extrem de calificata.

Infrastructura rutiera a fost un alt punct central al discutiilor. “Statul poate da cel mai mare sprijin acestui domeniu finalizand autostrazile si drumurile expres”, a afirmat Ciolacu. Pentru Uzinele Dacia, proiecte precum autostrada Pitesti-Sibiu, drumul expres Pitesti-Craiova si finalizarea autostrazii A0 a Capitalei sunt esentiale pentru eficientizarea transportului si cresterea competitivitatii.

Marcel Ciolacu a accentuat necesitatea stabilitatii si predictibilitatii fiscale. “Orice modificare fiscala trebuie facuta doar dupa un consens cu sindicatele si patronatele. Faptul ca nu vom creste taxele in 2025 reprezinta o garantie ca mergem, impreuna, pe calea sigura pentru dezvoltarea Romaniei”, a declarat el.

Marcel Ciolacu, in domeniul sanatatii, a laudat investitia majora de la Spitalul Judetean Ialomita, considerand-o un exemplu de succes ce va fi replicat in marile orase ale tarii. Noul bloc operator de trei etaje va oferi conditii moderne si servicii medicale performante pentru toti pacientii din judet.

“Sunt 6.000 de metri patrati construiti si echipati cu aparatura medicala de ultima ora”, a mentionat premierul, felicitandu-l pe presedintele Consiliului Judetean, Marian Pavel, pentru eforturile depuse.

Acest proiect face parte dintr-o serie mai larga de initiative menite sa modernizeze unitatile sanitare si salile de operatie din 119 spitale din tara. Ciolacu a subliniat ca actuala guvernare se concentreaza pe implementarea efectiva a proiectelor, investind miliarde de euro pentru sanatatea romanilor. “Aceasta este calea sigura pentru a dezvolta Romania”, a conchis prim-ministrul.

author avatar
Redactia iDevice.ro