Netflix Anunta o IMPORTANTA Productie Speciala cu Impact la Nivel Global

Netflix Anunta IMPORTANTA Productie Speciala Impact Nivel Global

Netflix, cea mai mare platforma de streaming video la cerere din intreaga lume, anunta in mod oficial ca va lansa in premiera globala serialul documentar „900 de zile fara Anabel”, o poveste captivanta despre raptirea tinerei Anabel Segura, cea mai lunga din istoria Spaniei.

Netflix spune ca documentarul „900 de zile fara Anabel” dezvaluie detalii inedite ale cazului care a zguduit societatea spaniola intre 1993 si 1995. In aceasta perioada, Anabel Segura a fost rapita timp de trei ani, o perioada marcata de incertitudine si mobilizare sociala masiva pentru eliberarea ei.

Netflix confirma ca serialul documentar ofera acces exclusiv la cele paisprezece conversatii telefonice dintre rapitori si negociatorii familiei Segura, elemente care nu au fost dezvaluite pana acum, la trei decenii de la solutionarea cazului.

Formatul in trei episoade al „900 de zile fara Anabel” permite telespectatorilor sa exploreze in profunzime materialele de arhiva, inclusiv casetele de inregistrare si marturiile agentilor de politie implicati in ancheta. Aceste marturii evidentiaza modul in care s-au dezvoltat protocoalele pentru gestionarea raptirilor exprime, stabilind astfel un precedent important in domeniul fortelor de ordine din Spania.

Netflix Anunta o IMPORTANTA Productie Speciala cu Impact la Nivel Global

Netflix o aduce in atentie pe Mónica Palomero, jurnalist specializata in investigatii si denunturi sociale, a preluat rolul de regizor si co-scenarist al acestui proiect ambitios.

Renumita pentru serialele sale documentare precum „Malaya” si programele de reportaj „Fuera de Cobertura”, Palomero afirma: „Ascultarea casetelor si obtinerea declaratiilor surselor cheie din ancheta ne-au permis nu numai sa risipim farsele care au existat in jurul acestui caz, ci sa spunem despre acesta din interior. „900 de zile fara Anabel” este naratiunea jurnalistica a unei povesti care a socat Spania.”

Serialul este creat de Señor Mono (En El Nombre De Ellas) si produs de Iñigo Pérez-Tabernero si Toño Sanchís de Loveo Audiovisual, asigurand astfel o productie de inalta calitate si o abordare detaliata a subiectului.

Lansarea acestui serial documentar vine intr-un moment in care publicul cauta povesti autentice si bine documentate. „900 de zile fara Anabel” nu doar ca reaminteste societatii spaniole de greutatile intampinate in acea perioada, dar ofera si lectii valoroase despre gestionarea situatiilor de criza si evolutia metodelor de negociere in cazurile de raptire.

Netflix confirma ca „900 de zile fara Anabel” va fi disponibil incepand cu 22 noiembrie 2024, oferind abonatilor acces la un continut de calitate superioara care combina elemente de drama reala, investigatie jurnalistica si analiza sociala.

author avatar
Redactia iDevice.ro