Olanda Anunta Masuri Stricte Istorice de ULTIM MOMENT cu Impact in Aderarea Romaniei la Schengen

Olanda Anunta Masuri Stricte Istorice de ULTIM MOMENT cu Impact in Aderarea Romaniei la Schengen

Olanda, prin premierul Dick Schoof, lauda masurile istorice care ar trebui sa usureze intr-o mare masura problema migratiei in tara, iar asta deoarece liderul guvernului de la Haga a reusit sa negocieze cu partidele politice importante ale tarii, un compromis pentru adoptarea lor, ceea ce va ajuta finalizarea aderarii Romaniei la Schengen.

Olanda a inceput sa puna in aplicare aceste masuri stricte privind migratia, abia dupa ce Dick Schoof a fost pus in fruntea guvernului de la Haga, desigur nu in baza ideilor lui, ci a partidelor extremiste care au reusit sa adune multe voturi in Parlamentul olandez, iar aplicarea lor rapida poate ajuta major finalizarea aderarii Romaniei la Schengen in urmatorii ani.

Olanda vrea sa impuna aceste nou masuri in mod segmentat, fara a adopta o legislatie de urgenta din cauza migratiei, iar Dick Schoof vrea sa duca la indeplinire promisiunile electorale ale diverselor partide pe care le are in spate, asta in timp ce finalizarea aderarii Romaniei la Schengen inca asteapta, pentru ca Haga ar putea refuza primirea Bulgariei.

“Cursul a fost stabilit, acum putem începe, acesta este cel mai important lucru. Sunt mulțumit de asta. Nu fără motiv s-au purtat discuții între mine și liderii de fracțiuni, asta înseamnă că putem continua. Poate a fost primul ministru. Noi cinci am decis. Trebuie să construim acea conștientizare împreună.

Înțeleg foarte bine că oamenii de acasă se gândesc: de ce a durat atât de mult să faci asta? Dar Țările de Jos se află într-o criză de azil, facilitățile de primire sunt pline și cererile nu pot fi procesate la timp. Lanțul de azil trebuie pus în ordine. Oamenii care nu au dreptul de a rămâne sunt descurajați.”

author avatar
Redactia iDevice.ro