X

Calin Georgescu: Planul de ULTIM MOMENT cu 5 Masuri daca va Ajunge Presedintele Romaniei

Calin Georgescu, controversatul candidat la turul 2 al alegerilor prezidentiale din Romania, a dezvaluit in cadrul unui interviu recent 5 masuri din planul pe care-l are pentru Romania. Candidatul a declarat intentia sa de a se implica direct in eforturile de a pune capat razboiului din Ucraina. “Ma voi implica direct, iar razboiul din Ucraina va lua sfarsit, neincetat”, a afirmat el, desi in realitate este este imposibil sa faca acest lucru.

Calin Georgescu crede ca Romania ar trebui sa devina o voce puternica in promovarea pacii la nivel global, urmand exemplul marilor inaintasi ai tarii. El a subliniat ca Romania nu ar trebui sa se implice intr-un conflict care nu o priveste direct, dar tara noastra oricum nu este parte a razboiului si nu va fi vreodata. “Romania nu vrea sa se implice nicaieri si nu trebuie sa se implice intr-un razboi care n-o priveste”, a spus Georgescu.

Calin Georgescu, referindu-se la scutul antiracheta de la Deveselu, a mentionat ca este necesara o evaluare completa a avantajelor actuale si potentiale, ridicat extrem de multe semne de intrebare in randul tarilor NATO, in special SUA, care ne protejeaza de amenintarea ruseasca. “Totul se va evalua, care sunt avantajele, care pot fi avantajele in viitor, ce s-a intamplat pana acum.

Este nevoie sa evaluam, totul este transparent, totul va fi facut legal, precis, constitutional”, a explicat el. Deasemenea, a precizat ca va transfera responsabilitatea garantarii demnitatii fiecarui cetatean roman catre partidele politice, cerandu-le sa actioneze in conformitate cu Constitutia.

Calin Georgescu, in domeniul economic, a propus ca statul si antreprenorii romani sa aiba prioritate in parteneriatele internationale. “Statul sau orice antreprenor roman, cand are un parteneriat international, va fi in favoarea antreprenorului roman si in favoarea statului roman.

Nu pot sa accept in tara mea sa platesc curentul, gazul la o firma straina. E gazul meu, petrolul meu, energia mea, apa mea”, a declarat el cu fermitate. Georgescu sustine ca, prin nationalizarea si exploatarea proprie a resurselor tarii, Romania nu ar mai avea nevoie de finantare din partea Uniunii Europene, ceea ce desigur ca este desprins de realitatea in care traim, pentru ca fara ajutorul UE, Romania ar fi ramas in bezna comunista si acum.

Calin Georgescu, pentru a stimula economia nationala, propune infiintarea unor burse specializate in diferite regiuni ale tarii: “Fac bursa graului la Braila, bursa energiei la Bucuresti, bursa metal la Deva. Noi trebuie sa aratam ce stim mai bine si prin ce stim mai bine sa facem sa fim curtati.”

Georgescu a mentionat exemplul Israelului, care isi valorifica inteligenta prin programe precum “Startup Nation”, si a subliniat potentialul Romaniei in gestionarea resurselor de apa. “Eu va asigur ca in viitorul apropiat conducta care se va face – si sper sa o faca Romania – va fi cea de apa, nu de petrol. Iar pe acest fond trebuie sa joci foarte tare”, a adaugat el.

In plan politic intern, Calin Georgescu a subliniat importanta stabilitatii guvernamentale si respectarea vointei populare. “Parlamentul a fost votat de popor, presedintele a fost votat tot de popor, eu pot sa garantez ca voi aduce o stabilitate a unui guvern, un guvern stabil, asta pot sigur sa va spun, sa o certific si sa o duc la capat”, a afirmat el.

Calin Georgescu intentioneaza sa desemneze un prim-ministru din coalitia majoritara, care sa fie pregatit atat moral, cat si profesional. “Putem negocia programul de tara prin care am fost ales, respectam Constitutia”, a conchis Georgescu.

Declaratiile lui Calin Georgescu reflecta o viziune axata pe suveranitatea nationala, independenta economica, insa din pacate majoritatea sunt foarte departe de valorile europene la care Romania a aderat si deja fac dificila situatia tarii in plan international, in special cu partenerii europeni.

Votul de duminica, 8 decembrie 2024, este unul extrem de important, unul care poate decide daca Romania isi va frana, aproape total, dezvoltarea, modernizarea, si va fi marginalizata in UE, sau va continua sa progreseze, sa-si dezvolte infrastructura si sa ofere prosperitate romanilor.

Redactia iDevice.ro

Disqus Comments Loading...