Nokia 215 – telefonul de 29$ (Video)

https://www.youtube.com/watch?v=4_pXnDWExOw

  Nokia 215 este un smartphone lansat recent de catre compania Microsoft, detinatoarea diviziei Nokia producatoare de telefoane mobile, iar in clipul video de mai sus il puteti vedea. Desi traim intr-o lume in care utilizatorii cauta smartphone-uri performante cat mai ieftine, cei de la Microsoft s-au gandit ca nu ar strica sa lanseze un telefon mobil destul de inteligent, dar si extrem de ieftin.

  Nokia 215 costa doar 29$, iar in acest bani va ofera o autonomie grozava, un ecran mic, o tastatura fizica, dar si aplicatiile Facebook, Facebook Messenger sau Twitter integrate. Desi nu are decat conectivitate 2G, Nokia 215 a fost gandit special pentru pietele aflate in curs de dezvoltare din Africa sau Orientul Mijlociu, locuri in care nu multi isi bat capul cu conexiunile 4G.

  Ca sa fiu sincer, este uimitor ca Microsoft poate produce si vinde un telefon semi-inteligent la pretul de numai 29$, indiferent despre tara in care el urmeaza sa fie comercializat. Chiar daca vorbim despre specificatii foarte slabe si despre un design care ne aduce aminte de vechile terminale Nokia, este uimitor ca un produs de acest gen poate fi comercializat la un pret atat de mic.

  Acestea fiind spuse, in viitor veti putea beneficia de o autonomie buna pentru telefon, dar si sa folositi Facebook in timp ce va chinuti cu o conexiune EDGE de viteza extrem de mica.