Lansarea Apple TV 4 ar putea fi amanata

lansare apple tv 4Lansarea Apple TV 4 ar putea fi amanata din cauza planurilor marete ale companiei Apple, cei din Cupertino intentionand sa ofere o functionalitate mult mai complexa decat se credea initial. Desi Apple TV 4 ar trebui sa ofere posibilitatea de a vizualiza posturi TV online, compania Apple intentioneaza sa includa un abonamentele sale si posturi TV locale din SUA, iar acest lucru pare sa tina in loc planurile sale privind lansarea noului produs.

Compania Apple intentioneaza sa le ofere americanilor posibilitatea de a vizualiza anumite posturi locale care fac transmisiuni in direct si se pare ca nu toate companiile care le detin sunt convinse sa incheie acorduri cu cei din Cupertino. Din pacate opozitia managerilor companiilor cu care ar trebui sa intre Apple in parteneriate tine intregul proiect in loc si se pare ca niciun acord privitor la lansarea serviciului de streaming TV nu a fost incheiat.

Apple’s ambitions have complicated its negotiations with the broadcast TV networks, because most broadcasters don’t own all their local stations, and have an affiliate, or franchise system. That means that Apple may not be ready to launch a Web TV service in early fall, as it has told programmers it would like to do.

Avand in vedere ca Apple priveste serviciul de streaming TV drept unul dintre punctele forte ale Apple TV 4, se pare ca prezentarea din cadrul WWDC 2015 pare imposibila in momentul de fata. Mai mult decat atat, se pare ca nici o lansare in toamna nu ar fi posibila in baza modului in care au evoluat pana acum negocierile, deci Apple TV 4 ar putea ajunge la consumatori mult mai tarziu decat s-a crezut.

Apple doreste sa includa si posturi TV locale in seviciul de streaming TV pentru a putea diferentia produsul sau de cele ale competitorilor, insa lansarea sa se pare ca este foarte departe de indeplinire.