Apple initiaza livrarile iPhone 6S

livrari comenzi iPhone 6SApple a initiat livrarile comenzilor pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus in cursul zilei de ieri, unii clienti ai celor din Cupertino primind email-uri conform carora comenzile lor sunt in curs de livrare.

Livrarile comenzilor facute pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus au fost initiate atat de catre compania Apple, cat si de catre partenerii sai din diverse zone de pe glob, insa utilizatorii vor primi efectiv pachetele abia in data de 25 septembrie, asa cum s-a specificat initial.

In notificarile primite de catre clientii Apple este specificat faptul ca respectivele colete vor fi livrate in data de 25 septembrie, astfel ca pana atunci toti curierii le vor pastra in propriile depozite, urmand a le livra efectiv vinerea viitoare pentru toata lumea, unii putand primi coletele cu o zi inainte.

In fiere an compania Apple si partenerii sai procedeaza exact la fel cu livrarile comenzilor facute pentru diversele terminale iPhone sau tablete iPad, astfel ca nimeni nu ar trebui sa fie surprins daca primeste un asemenea email in urmatoarele zile de la vreo firma de curierat.

livrare iPhone 6S iPhone 6S Plus

Avand in vedere ca milioane de comenzi pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus trebuie livrate in intreaga lume, unii utilizatori au norocul de a primi terminalele chiar si cu o zi inainte si desigur ca exista sanse mari ca acelasi lucru sa se intample si in aceasta saptamana.

Nimeni nu va poate garanta ca veti fi unul dintre acesti norocosi, insa daca aveti vreun prieten in randul firmelor de curierat, atunci probabil veti putea beneficia de o livrare expediata a coletului, chiar si inaintea zilei de 25 septembrie, fara ca Apple sa se supere.

Acestea fiind spuse, a primi vreunul dintre voi vreo notificare de acest gen pana acum de la compania Apple ?