iTunes ramane platforma de muzica favorita in SUA

iTunes ramane platforma de muzica favorita in SUA in ciuda faptului ca servicii precum Spotify, sau Pandora, atrag tot mai multi utilizatori an, dupa an. Un studiu realizat recent in SUA dezvaluie ca 30% dintre cei care cumpara muzica, sau fac streaming online, prefera platforma iTunes in detrimentul altor platforme digiale de muzica existente in SUA.

iTunes ramane in continuare foarte populara multumita utilizatorilor cu varste de peste 20 de ani, care continua sa cumpere muzica in cantitati destul de mari. Desi cei nascuti dupa anul 2000 prefera sa faca streaming, cei nascuti inainte de aceasta perioada inca mai platesc pentru a descarca muzica si a o transfera din terminale in alte locatii.

Popularitatea iTunes include atat vanzarile facute prin iTunes Music Store, cat si ascultarile facute prin Apple Music, deci vorbim despre o platforma complexa a Apple. Desi Apple Music nu are la fel de multi abonati precum Spotify si este intr-o continua cursa de a egala suedezii, probabil acest lucru nu se va intampla prea curand.

iTunes este pe primul loc in topul platformelor pentru muzica digitala din SUA de mai bine de un deceniu, compania Apple reusind sa se mentina in top multumita produselor sale. Acest lucru s-ar putea schimba totusi in urmatorii ani, dar ramane de vazut cat de rapid se va intampla si ce serviciu va reusi sa depaseasca iTunes.

itunes platforma muzica sua