iPhone 8 – iata cand va fi prezentat si lansat

iPhone 8 si iPhone 7S urmeaza sa fie prezentate de catre compania Apple in septembrie, iar lansarea ar putea avea loc tot atunci in multe tari.

iPhone 8 urmeaza sa fie prezentat de catre compania Apple in luna septembrie a acestui an, o noua sursa oferind informatii noi cu privire la planurile Apple. Desi zvonuri anterioare sugerau ca iPhone 7S va fi prezentat in septembrie si iPhone 8 in octombrie, se pare ca ambele vor fi prezentate in luna septembrie de catre cei de la Apple.

Totusi, conform sursei informatiilor de astazi, se pare ca prezentarea iPhone 7S si iPhone 8 va avea loc in septembrie, insa lansarea ar urma sa aiba loc ceva mai tarziu. Mai exact, sursa de astazi sustine ca iPhone 8 si iPhone 7S vor fi lansate in octombrie pe piata, dar spune ca aceasta perioada nu este una intarziata fata de anii anteriori.

Sursa acestei informatii este din China, acolo unde uneori Apple isi lanseaza terminalele iPhone cu cateva saptamani mai tarziu decat in China, deci probabil iPhone 8 va fi lansat in septembrie oficial. iPhone 8 si iPhone 7S ar putea ajunge in China in octombrie, iar lansarea nu ar fi intarziata, ci in conformitate cu ceea ce Apple face in fiecare an pentru fiecare lansare.

iPhone 8 – iata cand va fi prezentat si lansat

Conform informatiilor de astazi, partenerii asiatici ai companiei Apple sunt deja pregatiti sa creasca productia de componente pentru iPhone 7S si iPhone 8 inca din luna iunie. TSMC va incepe sa produca noul chip A11 din iPhone 7S si iPhone 8 din data de 10 iunie, iar la jumatatea lunii iulie va incepe livrarile in masa de componente catre Foxconn in vederea asamblarii.

Ceilalti parteneri ai companiei Apple vor initia productia in masa de componente pentru iPhone 8 si iPhone 7S tot din luna iunie, livrarile lor urmand a incepe in iulie. Foxconn, Pegatron si Wistron vor incepe in curand sa angajeze sute de mii de chinezi pentru a asambla iPhone 7S si iPhone 8, totul fiind pregatit pentru ca procesul de fabricare al noilor smartphone-uri sa inceapa.

“There will be no delay for the launch of the next generation iPhone devices, with the new devices to be unveiled in September, and Apple will begin selling the products in October. TSMC will begin to fabricate the wafer starts needed for the production of A11 processes on June 10 and to deliver the chips in volume quantity in the second half of July, the report indicated. iPhone assemblers Foxconn Electronics, Winstron and Pegatron are accelerating the recruitment and training of new workers in China in preparation of mass production of the new iPhone.”

Daca aceste informatii sunt adevarate, atunci iPhone 7S si iPhone 8 ar trebui sa poata fi produse fara probleme de catre compania Apple incepand cu luna august. Lansarea ar trebui sa aiba loc in luna septembrie pentru iPhone 7S si iPhone 8, iar asa Apple ar pastra traditia, iar probabil in perioada urmatoare vom afla alte informatii similare.

iPhone 8 lansare iPhone 7S prezentare