Samsung GALAXY X: Lansare GRABITA din cauza Huawei

Samsung GALAXY X are lansarea grabita de catre compania Samsung din cauza celor de la Huawei, coreenii avand pregatit un telefon cu adevarat uimitor pentru pietele globale.

Samsung GALAXY X Lansare GRABITA Huawei

Samsung GALAXY X are lansarea grabita de catre compania Samsung, care se chinuie sa-si aduca telefonul pliabil pe piata inainte ca Huawei sa apuce sa-si lanseze propriul smartphone pliabile, tot in 2019. Stim deja ca Huawei vrea sa prezinte un telefon pliabil in toamna anului 2018, insa lansarea n-ar urma sa aiba loc anul acesta, ci abia anul viitor, iar cei de la Samsung vor sa profite de asta pentru a lansa Samsung GALAXY X cat se poate de devreme.

Samsung GALAXY X era zvonit ca fiind pregatit pentru lansare undeva la inceputul anului 2019, in urma unei prezentari ce-ar trebui sa aiba loc in cadrul CES 2019, insa nu se stia clar o data pentru vanzarea telefonului. Nici acum nu se stie clar data, insa noi informatii sugereaza ca Samsung GALAXY X va fi lansat foarte aproape de inceputul anului 2019, iar asta pentru ca Huawei sa nu poata avea parte de o premiera in ceea ce priveste telefoanele pliabile.

Samsung GALAXY X: Lansare GRABITA din cauza Huawei

Samsung GALAXY X urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 7 inch, atunci cand este deschis, ea fiind de aproximativ 4.3 inch, atunci cand telefonul este pliat, “ca un portofel”, ecranul urmand a avea si o rata de aspect de 4:3. Samsung GALAXY X va avea deasemenea un ecran secundar in carcasa, care va fi utilizabil atunci cand telefonul este pliat de catre utilizator, insa deocamdata nu se stie ce fel de informatii urmeaza sa afiseze acesta.

“Samsung is planning to introduce a foldable-screen smartphone early next year. The Samsung prototype, which bears the internal code name “Winner,” features a screen that measures about 7 inches diagonally, roughly the size of a smaller tablet.”

Samsung GALAXY X este vazut ca telefonul inovator in baza caruia cei de la Samsung ar trebui sa isi creasca vanzarile pe piata smartphone, insa e greu de spus in ce masura vor reusi sa faca asta cua cest model. Samsung GALAXY X urmeaza sa coste cam 1800 de dolari, si va fi produs in cam 3 milioane de unitati pentru lansare, insa aceste detalii nu sunt deocamdata cele finale, asa ca ramane de vazut ce alte informatii vor mai aparea in curand.