Windows 10: OFICIAL, October 2018 Update a fost Anuntat

Windows 10 are anuntat in mod oficial October 2018 Update, compania Microsoft programand lansarea noii actualizari pentru sistemul de operare pentru calculatoare.

Windows 10 October 2018 Update lansare

Windows 10 are anuntat astazi in mod oficial October 2018 Update de catre compania Microsoft, americanii ajungand intr-un final la concluzia ca actualizarea este suficient de stabilta pentru a fi oferita utilizatorilor. Compania Microsoft a anuntat ca October 2018 Update va fi lansat in luna octombrie pentru Windows 10, dar desigur ca nu ofera si o zi in care va pune in distributie build-ul final, asa cum a evitat sa faca si in luna aprilie, cu actualizarea oferita atunci.

Windows 10 testeaza de cateva luni o serie de functii importante pentru October 2018 Update, foarte multe dintre ele extrem de importante, iar utilizatorii de calculatoare le vor putea folosi din octombrie, teoretic. Microsoft continua sa foloseasca lunile in denumirea actualizarilor pentru Windows 10, asa cum a facut in aprilie, insa in toamna anului trecut a ales o denumire ceva mai creativa pentru actualizarea lansata pentru sistemul sau de operare, insa lucrurile se mai si schimba.

Windows 10: OFICIAL, October 2018 Update a fost Anuntat

Windows 10 are printre noutatile cele mai importante si un dark mode care va fi disponibil pentru File Explorer, compania americana intelegand intr-un final ca utilizatorii vor sa aiba o tema intunecata si acolo. Separat, Windows 10 va aduce un snipping tool imbunatatit, multe schimbari benefice pentru Microsoft Edge, si imbunatatiri serioase pentru performantele generale ale calculatoarelor, diverse alte schimbari minore fiind deasemenea facute de catre compania Microsoft pentru utilizatorii sai.

“As part of this commitment, I’m pleased to announce that our next feature update to Windows will be called the Windows 10 October 2018 Update. With this update, we’ll be bringing new features and enhancements to the nearly 700 million devices running Windows 10 that help people make the most of their time. We’ll share more details about the update over the coming weeks.”

Windows 10 merge totusi inainte, iar Microsoft se concentreaza deja pe actualizarea majora de dupa October 2018 Update, aceasta avand in momentul de fata numele de cod 19H1, ea urmand a fi, cel mai probabil, lansata in luna aprilie a anului 2019. Desigur ca Microsoft nu a dezvaluit ce functii importante vor fi incluse in prima actualizare majora din 2019 pentru Windows 10, insa e foarte posibil ca functia care permite gruparea aplicatiilor in aceeasi fereastra sa fie intr-un final oferita de catre americani.