Fortnite: Versiunea 6.10 aduce o MARE SCHIMBARE

Fortnite are parte de o mare schimbare in versiunea 6.10 pregatita de catre compania Epic Games, jucatorii urmand a avea o experienta complet noua de joc.

fortnite turnee 359641

Fortnite are versiunea 6.10 lansata de catre compania Epic Games pentru jucatorii din intreaga lume, iar asa cum ne-au obisnuit americanii, marile schimbari vin cu actualizarile de la care ne asteptam la prea putine. Prima schimbare mare implementata in Fortnite de catre cei de la Epic Games sunt turneele la care orice jucator poate participa, si care le aduc premii serioase celor care au curajul de a intra in lupta cu oameni invatati sa castige mai tot timpul.

Fortnite are o noua sectiune numita Events, in care sunt prezentate turnee deschise pentru toti cei interesati sa participe in jocuri cu jucatori care cel mai probabil va vor omora chiar din momentul in care le apareti in ecran. Pentru inceput veti fi pusi fata in fata cu jucatori care au un skill similar cu al vostru, insa pe masura ce ajungei spre finalul unui turneu, veti ajunge fata in fata cu jucatori care au experienta in Fortnite, si in fata carora veti supravietui mai greu.

Fortnite: Versiunea 6.10 aduce o MARE SCHIMBARE

Fortnite va avea disponibile inclusiv o serie de premii in aceste turnee, insa cei de la Epic Games nu s-au hotarat deocamdata cum anume vor integra acest sistem, asa ca va trebui sa mai aveti rabdare pana in momentul in care el va fi definitivat. Cert este faptul ca Fortnite aduce noi moduri de joc pentru cei care se joaca foarte des, asa ca veti avea parte de noi experiente in care sa deveniti si mai buni pentru a va ucide mai usor inamicii in joc.

Fortnite are deasemenea lansat in versiunea 6.10 un nou quadcrasher pentru doua persoane, pe care il vedeti in clipul video de mai sus, acesta fiind echipat si “decorat” special de catre cei de la Epic Games. Versiunea 6.10 a Fortnite ar trebui sa aiba disponibila pentru toata lumea actualizarea zilele acestea, iar compania Epic Games pregateste deasemenea si alte noutati interesante pentru jucatori, asa ca va trebui doar sa vedem ce alte surprize sunt gandite.