iPhone 11. DOUA Vesti PROASTE pentru Clienti

iPhone 11. Doua vesti proaste pentru clientii Apple vin astazi inainte ca telefoanele sa fie lansate in mod oficial, iata ce schimbare asteptata nu va veni.

iPhone 11 lightning

iPhone 11. O veste foarte proasta vine astazi de la cei care lucreaza la dezvoltarea viitoarelor modele de telefoane pentru compania americana, insa probabil ca unii se asteptau la o asemenea desfasurare a evenimentelor, in final. Mai exact, se pare ca iPhone 11 nu va avea acel port USB-C la care tot viseaza fanii de telefoane ale companiei Apple de cativa ani, dar nici un incarcator mai rapid decat cel de 5W, pe care-l avem in momentul de fata.

iPhone 11. Pastrarea portului Lightning pentru telefoanele companiei Apple nu este ceva ce ar trebui sa mire pe cineva, pentru ca americanii se concentreaza pe mentinerea ecosistemului creat in baza acestui port, si nimic mai mult. Inlocuirea sa cu unul USB-C ar da peste cap intreaga industrie de accesorii, mai ales daca in iPhone 11 Apple ar fi folosit solutii proprietare, si ar fi blocat accesul la toate functionalitatile portului, asa cum face de obicei.

iPhone 11 vine fara port USB-C, si cu acelasi incarcator incet

iPhone 11. Desi in noile modele ale iPad Pro, compania Apple a implementat port USB-C si ofera un incarcator mult mai rapid, se pare ca pentru telefoane inca vrea sa tina costurile de productie la un nivel redus, asa ca ramane la tehnologia Lightning in continuare. Daca tot suntem aici, nici castile EarPods nu vor disparea din cutia iPhone 11, compania Apple neavand vreo intentie de a oferi AirPods pentru clienti, desi foarte multi cer asta de ani de zile.

Certain people connected with the accessory manufacturers explain that the iPhone that will be released this year will maintain costs and the Qi wireless 7.5 W charger will give greater power than the 5W charger that was the standard included charger therefore it is predicted that the 5W USB power adaptor, EarPods with Lightning Connector and the Lightning – USB cable will continue to be included in the package.

iPhone 11. Multe zvonuri aparute in ultimele luni sugerau faptul ca Apple vrea intr-un final sa faca trecerea la portul USB-C pentru iPhone, doar pentru a facut aceasta schimbare deja pentru tabletele iPad, si ea a fost una de succes, dupa cum stiti. Din pacate, nu tot ceea ce vedem la alte produse ale Apple, ajunge in mod neaparat si in iPhone, asa ca va trebui sa ne obisnuim cu ideea ca iPhone 11 va ramane cu acelasi port Lightning in continuare.