Google Earth. Celebra platforma pentru vizualizarea de harti online are incepand de astazi o serie de noutati foarte importante lansate pentru platformele Android si iOS, compania Google oferindu-le si pe telefoane dupa ce le-a lansat pe web. Google Earth a avut in 2013 lansata o fucntie numita “Timelapse”, ea permitandu-le oamenilor sa vada cum s-au modificat diverse regiuni de pe planeta in decursul unor ani, ceva foarte util in foarte multe situatii.
Google Earth. Separat de aceasta functionalitate pentru platforma web, cei de la Google au implementat acolo si noul design material pe care il impun in tot mai multe dintre serviciile online pe care le ofera. Incepand de astazi, aceasta functie este oferita inclusiv pentru telefoanele cu sistem de operare iOS, sau Android, astfel ca utilizatorii care acceseaza Google Earth vor avea posibilitatea de a vedea prin “Timelaps” cum s-au modificat unele regiuni de pe glob.
Google Earth. NOUTATI IMPORTANTE Lansate pe Android, iOS
Google Earth. Functionalitatea nu a fost lansata pana acum deorece browserele web pentru terminale mobile, inclusiv Google Chrome, blocau redarea automata de clipuri video, insa totul a fost modificat dupa ani de asteptare. Multumita acestor schimbari, atat cei cu iOS, cat si cei cu Android pot vedea timelapse-urile din Google Earth in browerele Chrome, sau chiar Firefox, prin simpla accesare a website-ului din care functioneaza intreaga platforma online.
Up until recently, mobile browsers disabled the ability to autoplay videos, which is critical for Timelapse (since it’s made up of tens of millions of multi-resolution, overlapping videos). Chrome and Firefox reinstated support for autoplay (with sound muted), so we’ve added mobile support with this latest update.
Google Earth. In ceea ce priveste schimbarile care vizeaza implementarea design-ului material pentru interfata web a platformei, vorbim despre elementele pe care le-am vazut pana acum si in diverse alte aplicatii ale americanilor. Mai mult decat atat, pentru Google Earth au fost adaugate imagini capturate in ultimii 2 ani de catre compania Google, iar asa oricine poate vedea cum s-a schimbat planeta intre anii 1984 si 2018, multumita acestei completari.
Google Earth. In momentul de fata nu exista ceva la fel de bun precum platforma celor de la Google, si mai mult ca sigur nici nu va exista prea curand pentru utilizatorii din lumea intreaga.