Samsung GALAXY NOTE 10 ELIMINA Portul Audio pentru ceva mai BUN

Samsung GALAXY NOTE 10 elimina portul audio de 3.5mm pentru a implementa ceva mai bun pentru clientii din lumea intreaga, iata ce vom avea de la companie.

Samsung GALAXY NOTE 10 port audio

Samsung GALAXY NOTE 10 va fi lansat de catre compania Samsung fara un port audio de 3.5mm, acest lucru fiind destul de clar inca de acum cateva saptamani cand au inceput sa apara si primele zvonuri in legatura cu el. Dupa ani si ani de zile in care a ras de Apple din cauza eliminarii portului audio de 3.5mm, coreenii fac acelasi lucru pentru Samsung GALAXY NOTE 10, dar cu un scop bine definit, care va aduce si o schimbare buna.

Samsung GALAXY NOTE 10 va ave aun sistem de incarcare rapida de 25W pentru modelul cel mai ieftin din serie, si unul de 45W pentru modelul cel mai scump, totul fiind posibil multumita si lipsei portului audio. Pe de alta parte, incarcarea wireless pentru Samsung GALAXY NOTE 10 va putea fi facuta la viteza de 20W, ceea ce inseamna ca telefoanele se vor incarca fara fir mai rapid decat cele ale Apple folosind un incarcator USB-C.

Samsung GALAXY NOTE 10 vine cu incarcare mult mai rapida, fara port audio

Samsung GALAXY NOTE 10 port audio eliminat
Specificatiile Samsung GALAXY NOTE 10 in forma finala.

Samsung GALAXY NOTE 10 va avea deasemenea si procesoare Qualcomm Snapdragon 855 Plus si Exynos 9825, ele imbunatatind serios performantele in cazul utilizarii conexiunilor 5G. Modelul standard din seria Samsung GALAXY NOTE 10 va avea o camera tripla, in timp ce modelul Plus va avea una cvadrupla, un senzor de imagine ToF fiind folosit pentru a completa camera principala, asa cum am vazut si in alte modele de pe piata.

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus specificatii
Specificatiile tehnice finale pentru Samsung GALAXY NOTE 10 Plus.

Samsung GALAXY NOTE 10 va avea o baterie de 3500 mAh, in timp ce Samsung GALAXY NOTE 10 Plus va avea una de 4300 mAh, diferenta fiind mare pentru ca ecrane sunt deasemenea diferite. Un model va avea ecran de 6.3 inch, celalalt de 6.8 inch, imaginile de pe ele urmand a fi controlate folosind S Pen si o noua functie numita “Air Gestures”, dar despre asta vom afla mai multe in cadrul prezentarii oficiale.

Samsung GALAXY NOTE 10 va fi prezentat in data de 7 august, iar lansarea este programata pentru data de 23 august, deci nu mai avem mult de asteptat dupa dispozitive.