Decizie GROZAVA pentru Huawei, TRADAREA MAJORA pentru SUA

Huawei are parte de o decizie favorabila grozava, iata ce tradare importanta a fost facuta impotriva SUA pentru a ajuta compania chinezeasca in Europa.

huawei tradare germania

Huawei are parte de o decizie grozava luata de catre autoritatile din Germania, aceasta lasand deschisa posibilitatea companiei de a furniza echipamente 5G pentru retelele de telefonie mobila din tara. Tradand SUA, un partener foarte vechi a germanilor, tara europeana le ofera o “gura de oxigen” foarte importanta celor de la Huawei, care si-ar putea vinde produsele intr-o tara care dicteaza felul in care merge Europa in momentul de fata.

Huawei nu va fi interzisa in Germania pentru furnizarea de echipamente 5G, asa cum s-a intamplat in SUA cu compania chinezeasca, iar asta deoarece germanii vor sa creeze un mediu concurential cat mai echilibrat. Asta inseamna ca pana in momentul in care se va gasi o dovada a faptului ca Huawei are intr-adevar echipamente care prezinta un risc pentru securitatea tarii, acestea vor putea fi folosite in retelele 5G.

Decizie GROZAVA pentru Huawei, TRADAREA MAJORA pentru SUA

Huawei are parte de o decizie favorabila in contextul in care SUA a pus foarte mare presiune pe toti partenerii sai sa interzica echipamentele chinezilor pentru retelele 5G care vor fi lansate. Germania este una dintre tarile in care presiunea facuta de catre americani a fost foarte mare, iar asta pentru ca vorbim despre un partener strategic, iar SUA vrea ca in special acestia sa interzica in totalitate Huawei in retelele lor.

“Germany has finalized rules for the build-out of 5G mobile networks that, in a snub to the United States, will not exclude China’s Huawei Technologies. “We are not making a pre-emptive decision to ban any actor, or any company,” German government spokesman Steffen Seibert told a news conference in Berlin on Monday.”

Huawei are parte de aceasta decizie si dupa ce grupurile de telecomunicatii din Germania au pus presiune pe autoritati pentru a lua o asemenea decizie, care le ajuta foarte mult profitul. Operatorii din Germania au afirmat ca interzicerea Huawei la furnizarea de echipamente 5G in tara ar creste costurile lansarii retelelor 5G cu cateva miliarde de euro, si ar intarzia substantial crearea infrastructurii in tara.

Huawei va profita cu siguranta de aceasta decizie si va incerca sa convinga cat mai multi parteneri locali sa ii cumpere rapid echipamentele, dar marea problema va fi daca se va decide ca ele sunt periculoase si trebuie inlocuite.